Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

De Unica.ro, pe

Kate Middleton a împlinit pe 9 ianuarie 2022 frumoasa vârstă de 40 de ani. Chiar dacă este mamă a trei copii (prințul George – 9 ani, prințesa Charlotte – 6 ani și prințul Louis – 4 ani), Ducesa de Cambridge reușește să se mențintă într-o formă fizică excelentă și nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Motivul este stilul de viață sănănos de la care Kate nu se abate niciodată.

Soția Prințului William nu obișnuiește să vorbească în public depre secretele siluetei ei sau despre rutina sa de înfrumusețare, dar experții britanici care urmăresc activitatea cuplului regal sunt la curent cu tot ceea ce Kate face pentru a arăta mereu impecabil.

Ducesa de Cambridge este pasionată de sport și practică în mod fecvent fel de fel de activități fizice, de la fitness, la tenis de câmp, Cross-Fit, ciclism, schi sau doar jogging. În plus, exercițiile de yoga o ajută pe Kate să-și mențină forța și mobilitatea fizică și să scape de stres. Exercițiile cardio sunt, de asemenea, și ele nelipsite din rutina ducesei.

Când vine vorba despre alimentație, Kate Middleton se abate foarte rar de la dieta ei strictă, bazată pe cât mai multe proteine vegetale. Kate preferă alimentele crude sau gătite termic cât mai puțin, evită carbohidrații și proteinele animale, dar ocazional se delectează și cu preaparate bogate în calorii precum pizza sau curry.

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Citeşte şi: Kate Middleton, ținută de aproape 1.000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

Citeşte şi: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Citeşte şi: Kate Middleton și Meghan Markle, detronate de Beatrice Borromeo în topul celor mai stilate regalități europene

După nașterea primilor doi copii, soția Prințului William a apelat la dieta Dukan pentru a da jos kilogramele acumulate în sarcină. Această dietă se bazează pe proteine slabe, cereale integrale, legume și fructe.

Kate are și o rutină alimentară zilnică, ea consumând dimineața și după-amiaza smoothie-uri ce conțin spirulină, varză kale, matcha (pudră din ceai verde), spanac, coriandru și afine, notează presa internațională.

Printre mâncărurile și gustările sănătoase preferate ale ducesei se numără salatele de pepene, gazpacho (supă cremă rece făcută legume crude), fructele goji, tabbouleh (o salată libaneză din bulgur și pătrunjel verde) sau cheviche (preparat mexican din fructe de mare și/sau pește). Puiul la cuptor se numără printre preparatele îndrăgite de întreaga familie a soției Prințului William.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter