Kate Middleton, schimbare de look. Ducesa de Cambridge și-a surprins fanii

De Mădălina Manole, pe
Kate Middleton reușește să surprindă cu fiecare apariție în public și, întotdeauna, ținutele sale au fost impecabile și au atras admirația și aprecirea tuturor.

De această dată, iată că Ducesa de Cambridge a reușit să ne surprindă cu o schimbare de look. Prezentă la evenimentul memorial Remembrance Service din Londra, Kate Middleton a atras toate privirile cu noua sa coafură, un bob scurt, ușor deasupra umerilor. Dacă eram obișnuiți ca soția Prințului William să poarte părul lăsat pe spate, în bucle lejere, sau prins într-un coc clasic, iată că și noua coafură o prinde de minune.

Kate Middleton

Cu toate că îndrăgita Kate nu s-a tuns, așa cum am fi tentați să credem, ci doar și-a ascuns vârfurile sub păr, nu putem să nu aplaudăm ințiativa și să nu recunoaștem că, dacă ar decide astfel, ar primi susținere din partea tuturor, deoarece și acest look o avantajază.

Pentru acest eveniment, Kate Midlleton, în vârstă de 33 de ani, a optat pentru o pălărie amplă, neagră, care-i pune în valoare feminitatea nativă și eleganța sobră.

Citește și – Kate Middleton şi Prinţul William au anunţat când se va naşte cel de-al treilea copil. Iată care este numele preferat de britanici!

Citește și – Cum reușește Kate Middleton să reziste ore în șir pe tocuri, chiar și când este însărcinată

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter