Prințul Louis a făcut spectacol și la încoronare. Gesturile cu care fiul lui Kate Middleton și al lui William a atras atenția

De Simona Tudorache, pe

Prințul Louis a reușit să iasă din tipare și să atragă atenția și la încoronarea Regelui Charles și a Camillei. Spre deosebire de frații lui, care pare că au înțeles importanța evenimentului, Louis nu s-a dezmințit nici de această dată.

Prințul a făcut fețe-fețe, a căscat și nu a reușit să stea locului pe toată durata ceremoniei, care a adunat numeroase regalități, șefi de stat și celebrități, astăzi, la Westminster Abbey. Fanii regali i-au apreciat însă gesturile și i-au înțeles trăirea.

Citeşte și: Carmen Iohannis și-a schimbat designerul pentru încoronarea Regelui Charles. Cum s-a afișat soția lui Klaus Iohannis

Louis a fost pe placul fanilor regali

„Louis căscă. Simbolic”, a scris un utilizator pe Twitter. „Prințul Louis cască și pare cel mai dezinteresat de această încoronare, este atât de amuzant”, a scris un alt fan pe Twitter.
„Și eu aș căsca, prințe Louis”, a subliniat un altul în dreptul uneia dintre numeroasele fotografii cu micuțul. „Louis fură spectacolul cu căscatul lui. Iubesc acel copil!”, a intervenit o altă persoană.

Citeşte și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea în imagini. Harry, marele absent de la balconul Palatului Buckingham / Galerie foto

Louis nu a putut fi potolit nici de Kate Middleton sau de Prințesa Charlotte

Micuțul – care stătea între mama sa, Kate Middleton, și sora mai mare, Prințesa Charlotte– nu s-a putut abține să nu scoată câteva căscături și să se frământe pe scaunul lui în timpul evenimentului.

Atât Charlotte, în vârstă de 8 ani, cât și Middleton, în vârstă de 41 de ani, l-au verificat de mai multe ori pe micuțul năzdrăvan în timpul ceremoniei și au încercat să îl facă să nu se mai ridice după scaun.

La un moment dat, Charlotte s-a asigurat că are situația sub control și și-a ținut fratele de mână când mergeau în spatele părinților lor.

Citeşte și: Simbolurile ascunse de ținuta purtată de Regina Camilla la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Detaliile observate pe roba albă

Frații regali au avut ținute de top

Louis a purtat o tunică bleumarin cu inserții negre și pantaloni asortați, în timp ce Charlotte a urmat exemplul mamei ei și a ales o rochie albă, Alexander Mc Queen, și o coroană similară, argintie cu flori.

O persoană din interiorul Palatului a mărturisit presei că Louis a fost însoțit la încoronare și de o dădacă, gata să îi sară în ajutor dacă îl ia somnul.

Louis a părăsit pentru scurt timp ceremonia, în jurul orei 12:20, dar a reapărut spre sfârșitul slujbei pentru a cânta „Dumnezeu să îl salveze pe Rege!” alături de familia lui și de oaspeți. După o jumătate de de oră, atât Regele Charles, cât și Regina Camilla au plecat încoronați oficial.

Citeşte și: Kate Middleton, lecție de stil și eleganță la încoronarea Regelui Charles. A purtat cerceii Prințesei Dianei și colierul Reginei Elisabeta

Prințul Louis, vedeta familiei regale

Pauza pare că i-a fost benefică, deoarece la plecare a făcut cu mâna mulțimii și părea încântat de rolul pe care îl joacă și de aplauzele oamenilor. Cu toate astea, atunci când familia regală a ieșit pe balconul Palatului Buckingham pentru un ultim salut, băiatul și-a reluat reprezentația.

Fanii s-au concentrat pe Louis mai mult decât pe ceilalți frați ai săi, pentru că el făcut spectacol și la Jubileul de platină, în iunie, anul trecut. Drept urmare, familia regală a ezitat să îl aducă la încoronare, asta după ce nu a fost prezent nici la înmormântarea Reginei Elisabeta, dar planurile pare că s-au schimbat în ultimul moment.

Louis și frații săi – inclusiv Prințul George, în vârstă de 9 ani, care a fost unul dintre cei patru paji ai Regelui, au fost fotografiați și la repetițiile pentru încoronare.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter