Kate Middleton, moment stânjenitor în Pakistan FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 16 octombrie 2019, 14:05
Kate Midleton a trecut printr-un moment stânjenitor în prima sa zi din turul oficial în Pakistan, unde se află alături de Prințul William.

Ducesa de Cambridge respectă întotdeauna protocolul regal, iar angajamentele ei oficiale sunt fără pată, după un deceniu în Familia Regală britanică. Însă există momentecând până și Kate se confurntă cu mici greșeli.

Potrivit The Mirror, printr-un astfel de moment a trecut chiar în prima zi a turneului regal din Pakistan, când a mers să viziteze o școală din Islamabad.

Când au coborât din mașină, ducii au fost întâmpinați de un soldat, care l-a salutat pe William și apoi i-a strâns mâna.

După câteva momente li s-a alătura și Kate, care i-a întins mâna soldatului. Acesta trebuia însă să o salute întâi, astfel că a ignorat mâna întinsă a ducesei de Cambridge. Bărbatul a salutat-o, după care a strâns repede mâna încă întinsă a lui Catherine.

Însă aceasta s-a descurcat de minune în această situație, zâmbind și așteptând liniștită ca soldatul să termine salutul pentru a-i strânge mâna.

Vezi în Galeria FOTO momentul stânjenitor.

Sursă foto: Profimedia, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter