Kate Middleton, într-o ținută pe care orice femeie și-ar dori să o aibă în garderobă. Cât costă rochia purtată de Prințesa de Wales

De Oana Savin, pe

Kate Middleton a reușit să uimească din nou. Prințesa de Wales a făcut o vizită oficială în Birmingham, unde a purtat o rochie superbă, pe care orice femeie și-ar dori să o aibă în garderobă.

Elegantă ca de obicei, Catherine a optat pentru o rochie în nuanța burgundy a celebrei Karen Millen. Iar prețul acestei piese vestimentare nu este deloc unul mare.

Kate Middleton, apariție elegantă într-o vizită oficială

Kate Middleton rămâne una dintre cele mai elegante și fashion femei din Familia Regală britanică. Soția Prințului William nu contenește să uimească trecătorii cu ținutele sale pline de bun gust și finețe, care i se potrivesc de minune.

Joi, Prințesa de Wales a făcut o vizită oficială în Birmingham, alături de soțul ei. Iar privirile tuturor au fost ațintite asupra frumoasei viitoare regine a Marii Britanii, care a avut o ținută demnă de orice podium de la Săptămânile modei.

Citește și: Kate Middleton a purtat un accesoriu primit cadou de la regele Charles, de ziua Commonwealth. Bijuteria datează din 1863

Kate și-a purtat părul liber și și-a combinat look-ul cu un machiaj minim, așa cum obișnuiește.

Rochia semnată Karen Millen are un decolteu în V adânc și fustă plisată, pe care Prințesa de Wales a combinat-o cu o pereche de pantofi cu toc în aceeași culoare.

Cu această rochie, Kate Middleton demonstrează că este o persoană simplă, căreia nu îi pasă costul unei piese vestimentare. Superba rochie costă, potrivit Metro.co.uk, 183 lire sterline (aproximativ 1000 lei).

Citește și: Kate Middleton, imagine de colecție cu cei trei copii. Dezvăluiri despre presupusa infidelitate a Prințului William

Prințesa de Wales și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei Sezane, despre care se zvonește că ar fi un cadou primit anul trecut de Crăciun de la soțul ei, prințul William.

Aceasta a fost prima apariție publică a cuplului regal, după slujba de Paște.

Prințesa de Wales, emblemă a modei sustenabile

După decesul reginei Elisabeta, Kate Middleton a urcat în ierarhia casei regale, iar stilul ei de neegalat al stilului a cunoscut o schimbare pentru a se potrivit cu noul ei titlu, de prințesă.

Rareori se întâmplă ca soția prințului William să apară cu o ținută complet nouă, ea preferând în schimb look-uri reciclate la aparițiile publice. Astfel, Kate Middleton vrea să arate că luptă pentru protejarea mediului înconjurător.

Citește și: Prințul Louis și-a făcut debutul de Paște. Kate Middleton a încălcat protocolul regal la Biserică

Întreaga lume este cu ochii pe Prințesa de Wales, foarte multe femei considerând-o un model de urmat, mai ales atunci când vine vorba despre modă. Deși ea și-a exprimat dorința de a fi văzută ca mult mai mult decât o persoană pasionată de modă, „efectul Kate” nu dă semne de încetinire. În momentul în care o piesă originală, purtată de prințesă se epuizează, giganții se grăbesc să recreeze un duplicat al ultimelor ei ținute.

Citește și: Ce mâncăruri preferate au copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William. În gospodăria regală nu se pune pizza congelată în cuptor!

Prințesa de Wales este, fără îndoială, conștientă de puterea pe care o au alegerile ei în materie de modă și tocmai de aceea alege, de cele mai multe ori, să repoarte anumite piese vestimentare în locul unora noi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată rochia superbă purtată de Kate Middleton la cel mai recent eveniment

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter