Este oficial! Kate Middleton este însărcinată cu al doilea copil!

De Geo Berciu, pe

Zvonurile care au circulat în ultima vreme s-au dovedit reale: Casa Regală britanică a confirmat faptul că ducesa de Cambridge, Kate Middleton este însărcinată.
„Ducele şi Ducesa de Cambridge anunţă că Ducesa aşteaptă cel de-al doilea copil”, se arată în comunicatul oficial al familie iregale. „Regina şi membrii celor două familii sunt încântaţi de aflarea acestei veşti”, au adăugat reprezentanţii Casei Regale.
Ca şi în cazul primei sarcini, ducesa de Cambridge acuză greţuri matinale şi stări de ameţeală, motiv pentru care este atenta supraveghere a Palatului Kensington. Boala – numită hyperemesis gravidarum – necesită hidratare suplimentară, medicamente şi substanţe nutritive. Din aceste motive, în anunţ se mai specifică faptul că ducesa nu-şi mai însoţi soţul la festivităţile planificate la Oxford.
Zvonurile despre sarcina lui Kate Middleton au apărut încă de la începutul verii, presa susţinând că soţia prinţului William va aduce pe lume gemeni. Pe de altă parte, o prietenă apropiată a familiei, Jessica Hay,  susţinea că ducesa ar fi însărcinată cu o fetiţă. Întrebarea de pe buzele tuturor este dacă ducesa va naşte o prințesă, ea se va numi Diana?
Kate Middleton s-a căsătorit cu prinţul William în aprilie 2011 şi au devenit părinţii unui băieţel, George,  pe 22 iulie 2013. Micuțul este al treilea ca succesiune la tronul Marii Britanii după bunicul său, prințul Charles și tatăl său, ducele de Cambridge, William.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter