Kate Middleton, din nou în atenția presei. Ce au observat paparazzi la ducesă

De Unica.ro, pe
Kate Middleton (36 ani) a ajuns zilele trecute din nou în atenția presei. Însărcinată în 8 luni, Ducesa de Cambridge a vizitat o școală din Oxford, moment în care paparazzi au observat ceva inedit la ea. Vezi care a fost detaliul care a stârnit curiozitatea presei internaționale!

Degetele lui Kate Middleton, subiect de presă

Mai multe publicații celebre, printre care DailyMail, Huffington Post sau The Sun au scris despre degetele Ducesei de Cambridge, după vizita sa la Oxford. Detaliul care i-a intrigat pe jurnaliști era legat de degetele lui Kate. Se pare că ducesa are inelarul, degetul din mijloc și degetul arătător de aproximativ aceeași lungime, lucru mai puțin întâlnit.

degetele Ducesei de Cambridge

Jurnaliștii au început apoi o adevărată dezbatere în presa internațională legată de ce ar putea însemna acest lucru.

În general, oamenii au degetul din mijloc mai lung decât inelarul sau arătătorul. Conform cercetătorilor de la Institutul de Cercetare a Cancerului, din Marea Britanie, femeile care au degetul arătător mai lung, așa cum este Ducesa de Cambridge, au un risc mai mare de cancer la sân, sunt mai fertile, dar au mai puține șanse de a face boli de inimă. În plus, DailyMail notează că persoanele care au degetul arătător mai lung au în general șanse mai mari de a suferi de schizofrenie, alergii, eczeme sau rinită alergică.

degetele lui Kate Middleton

Kate Middleton urmează să aducă pe lume cel de-al treilea bebeluș regal în aprilie 2018, iar mulți cred că ducesa va naște o fetiță, cu toate că Familia Regală Britanică nu a făcut niciun anunț în acest sens.

Vezi șiMotivul pentru care Prințul George merge mereu de mână cu tatăl său, iar Prințesa Charlotte în brațele mamei

Vezi șiSecretul lui Kate Middleton pentru un ten impecabil

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter