Kate Middleton, dezvăluiri despre Prințul Louis

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 06 decembrie 2019, 14:39
Kate Middleton a făcut dezvăluiri despre mezinul familiei Cambridge. Prințul Louis are un an și jumătate și este ținut departe de ochii publicului. Astfel că oamenii așteaptă de fiecare dată detalii despre acesta.

Ducesa de Cambridge a petrecut ziua de miercuri la Peterley Manor Farm, unde a ajutat copiii să aleagă un brad de Crăciun pentru clasele lor de la școală. Unul dintre micuți i-a amintit de fiul ei cel mic. Atunci, Kate a dezvăluit că Louis a început să vorbeacă.

Îmi amintești de micul meu Louis, îmi tot spune: „Eu, eu, eu”. Și vrea să vină peste tot cu mine”, a spus ducesa, în vârstă de 37 de ani.

Soția Prințului William nu s-a sfiit să se murdărească pe mâini și a ținut brazii ridicați pentru ca cei mici să îi vadă mai bine.

A fost fantastică cu copiii. Muta brazii dintr-o parte în alta și îi ținea ridicați. Va trebui să îi ofer un loc de muncă pe weekend. Cred că este o bună vânzătoare”, a glumit deținătorul fermei de brazi.

La acest eveniment, Kate Middleton a purtat un pulover verde, o geacă roșie pufoasă, șosete verzi și ghete maro.

Ducesa de Cambridge a făcut această vizită la scurt timp după ce regina Elisabeta a anunțat că aceasta este noua patroană a Family Action. Monarhul britanic a renunțat la acest patronaj după 65 de ani.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Kate Middleton la eveniment.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter