Kate Middleton, criticată de fani pentru că ar fi încălcat protocolul regal

De Oana Savin, pe
Kate Middleton a fost criticată de fani, care susțin că a încălcat protocolul regal în momentul în care i-a arătat grădina Chelsea Flower Show, Reginei Elisabeta a II-a.

Ducesa de Cambridge a salutat-o pe bunica soțului său cu un sărut pe obraz când aceasta a ajuns la Chelsea Flower Show.

Monarhul britanic a vizitat grădina pe care Kate a creat-o, inspirată fiind din copilăria ei și de lucruri ce sunt importante pentru membrii Familiei Regale.

După ce au petrecut o zi întreagă promovând grădina, Kate și William și-au schimbat ținutele și s-au întors la intrarea principală pentru a o întâmpina pe Regină.

Suverana a glumit spunând că cei doi arată „inteligenți” înainte de a le da câte un sărut pe obraji.

Kate Middleton, criticată de fani pentru că ar fi încălcat protocolul regal

Kate si Regina Elisabeta a II-a

Însă mulți fani au fost revoltați de acest gest și consideră că ducesa Kate a încălcat multe reguli. Dar, s-au înșelat.

Potrivit experților regali, este obișnuit pentru membrii Familiei Regale să se sărute pe obraji atunci când se întâlnesc, la evenimente mai puțin formale.

De-a lungul anilor, regina Elisabeta a întâmpinat în acest fel mai multe rude de-ale sale, printre care Prințul Harry, Camilla și acum Kate.

Pentru această întâlnire cu monarhul britanic, Kate a purtat o rochie albastru cu alb cu imprimeuri florale semnată Erdem, în timp ce Prințul William a ales un costum bleumarin cu cravată albastră.

Regina Elisabeta a II-a nu a fost singurul membru al Familiei Regale britanice care a vizitat grădina lui Kate. Ducii de Cambridge și-au dus cei trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să petreacă puțin timp în aer liber, la Chelsea Garden Show.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter