Bărbat reținut de gărzile lui Lady Gaga pentru că i-a adus flori artistei. Poliția, chemată la casa din Malibu a cântăreței

De Oana Savin, pe

Poliția a fost chemată la casa din Malibu a artistei Lady Gaga, după ce un bărbat a sosit la adresă să îi lase acesteia mai multe cadouri. Artista în vârstă de 37 de ani se afla în casă în momentul incidentului.

Oamenii legii s-au grăbit la locuința cântăreței pentru a-l confrunta pe bărbat, după ce au fost chemați de agenții de securitate care au raportat un individ ce rătăcea pe proprietate.

Bărbat reținut, după ce a încercat să îi ofere flori lui Lady Gaga

Se pare că bodyguarzii lui Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, până când polițiștii au sosit. Bărbatul le-a explicat că se afla acolo pentru a lăsa un buchet de flori pentru celebra artistă.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, ajunsese doar până la baza aleii vedetei pop în momentul în care a fost oprit.

Potrivit Metro.co.uk, acestuia i s-a spus că nu este o idee înțeleaptă să încerce să îi ofere cântăreței cadouri. Individul nu a fost arestat.

În tot acest timp, Gaga se afla în interiorul locuinței sale și nu a intrat în contact cu admiratorul său.

Totuși, se pare că nu este prima dată când bărbatul a fost văzut la casa artistei. Angajații ei le-au spus polițiștilor că l-au mai văzut pe proprietate, lăsându-i vedetei mici cadouri.

Citește și: Cele mai bizare și extravagante ținute purtate de Lady Gaga de-a lungul timpului

Citește și: Lady Gaga și Ariana Grande, accident pe platourile de filmare

Artista, întâlniri neplăcute cu fanii

Lady Gaga a avut parte de câteva întâlniri mai neplăcute cu câțiva fani, de-a lungul timpului. În 2021, cinci persoane au fost arestate după ce bărbatul care îi plimbă câinii artistei, Ryan Fisher, a fost împușcat în piept, iar buldogii ei francezi au fost furați.

Gisher a suferit răni grave, după ce a fost lăsat inconștient, în timp ce plimba doi dintre câinii lui Lady Gaga, în California.

Citește și: Lady Gaga a fost violată și bătută de un producător muzical, la 19 ani, și a rămas însărcinată

Citește și: Lady Gaga, plină de surprize la gala Oscar. Artista a urcat pe scenă nemachiată pentru ca oamenii „să o vadă pe adevărata Gaga” / Video

Anul trecut, James Howard Jackson a fost acuzat de tentativă de omor și condamnat la 21 de ani de înhisoare pentru fapta sa.

Fisher a declarat, mai apoi, că și-a iertat atacatorul și că se bucură că animalele s-au întors tefere acasă.

„Te iert. Odată cu atacul, mi-ai schimbat viața complet. Știu că nu puteam trece complet peste noaptea în care m-ai împușcat, până când nu ți-am spus aceste cuvinte. Câinii au fost înapoiați mamei lor. Nu cred că aș fi putut trăit cu mine dacă ar fi murit”, a afirmat victima.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lady Gaga

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter