Kate Middleton, coafură de senzație la concertul anual Royal Variety Performance

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 12:39

Kate Middleton este adepta ținutelor clasice și dă mereu dovadă de mult bun simț vestimentar și de eleganță când participă la evenimente. Cea mai recentă și notabilă apariție a soției Prințului William a fost la concertul anual Royal Variety Performance, susținut la Royal Albert Hall, în Londra. Kate Middleton a ales să poarte pentru această ocazie o rochie pe care o avea de câțiva ani în garderoba personală, semnată Jenny Packham, prezentată publicului prima oară în 2019, în cadrul turneului regalr din Pakistan.

Citeşte şi: Gina Pistol, din nou pe micile ecrane: „Sunt foarte fericită că m-am întors!”

Rochia i-a scos în evidență silueta impecabilă, dar punctul forte al întregii apariții a fost felul în care a ales să se coafeze. De cele mai multe ori, Ducesa de Cambridge poartă părul prins și accesorizat cu diverse pălăriuțe sau îl lasă despletit, ușor ondulat spre vârfuri. De data aceasta, Kate și-a aranjat podoaba capilară în bucle generoase, atrăgând atenția tuturor participanților de la eveniment.

Vezi cum arată coafura de ocazie a Ducesei Kate Middleton în galeria foto de mai jos.

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă

În urmă cu câteva zile, Kate a fost surprinsă de paparazzi mergând pe stradă cu poșeta deschisă.

Kate și Prințul William au participat la summitul dedicat schimbărilor climatice din 2021, COP26, ce a avut loc în Glasgow, și au fost pozati coborând din tren, moment în care s-a putut constata că Ducesa are geanta deschisă. Poșeta Ducesei, semnată Smythson, a mai fost purtată de Kate și cu alte ocazii și are o valoare de circa 645 de lire sterline.

Citeşte şi: Meghan Markle dansează și bea lapte din biberonul fetiței ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres

În geanta lui Kate, trecătorii au putut vedea un laptop și un dosar cu șină.

“Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?”, le-a spus expertului în analiza membrilor Casei Regale Britanice, Angela Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, în timp ce era dezbătut conținutul genții Ducesei, potrivit express.co.uk.

Foto – Facebook / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter