Kate Middleton are un exercițiu secret cu care își menține abdomenul tonifiat

De Oana Savin, pe
Kate Middleton arată impecabil deși a născut trei copii. La scurt timp după toate cele trei nașteri ducesa a apărut în public cu abdomenul tonifiat. Și totul se pare că se datorează unui exercițiu secret.

Se știe că soția Prințului William iubește natura și sporturile, însă un singur exercițiu o ajută să își mențină abdomenul tonifiat, potrivit Daily Express.

Kate face în fiecare zi un exercițiu numit „plank” (scândură), care seamănă cu flotările, doar că antebrațele și nu mâinile sunt ținute pe podea.

Cea care parctică acest exercițiu trebuie să rămână în acea perioadă pentru o lungă perioadă de timp, până ce poziția începe să devină dureroasă.

„Există trei elemente, scândura de bază, scândura skydive și scândura pe o parte, toate fiind poziții pe care Kate le poate ține timp de 45 de secunde sau mai mult și le repetă de cel puțin 10 ori”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

Scândura pe o parte înseamnă să te așzi pe o parte, ținându-ți trupul drept cu picioarele unite și un braț flexat direct sub umăr. Sky Dive este mai puțin grea: trebuie să stai pe burtă și să îți ridici ușor pieptul pânăce mușchii din zona burții cer milă”, a explicat sursa citată.

De asemenea, Kate Middleton folosește o minge de sală pentur a-și lucra abdomenul.

Ducesa de Cambridge a avut întotdeauna o viață activă: a jucat hokey și tenis la școală și participă la cross-uri. Mai mult, în fiecare zi, ea iese la alergat, în jurul casei familiei din Norfolk.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter