Kate Middleton ar putea avea o nouă titulatură atunci când va muri Regina Elisabeta a II-a

De Oana Savin, pe
Kate Middleton ar putea avea o nouă titulatură în momentul în care regina Elisabeta a II-a va înceta din viață. Tot atunci, Prințul William nu va mai fi duce, ci din nou prinț.

Când s-a măritat cu William în 2011, Kate a devenit Ducesă de Cambridge. Cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis au luat, de asemenea, titlurile regale.

Însă acest lucru se va schimba odată cu decesul reginei.

William și Kate vor primi noi titluri pentru a reprezenta ascensiunea în ordinea succesiunii la tron.

În prezent, Prințul Charles este Prinț de Wales. Acest titlul nu este doar al lui, este titlul pe care îl poartă moștenitorul tronului, iar Charles este al 21-lea bărbat care îl deține.

Diana a devenit Prințesă de Wales când s-a măritat cu Charles în 1981. Tehnic, Camilla ar trebui acum să dețină acest titlu, dar l-a refuzat din respect pentru Diana.

Dar, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Charles va deveni rege, iar William va fi Prinț de Wales. Iar lui Kate i se va oferi tilul de Prințesă de Wales.

Ducesa de Cambridge ar putea decide să folosească acest nume ca tribut pentru soacra sa, pe care nu a cunoscut-o, notează Mirror Online.

Spre deosebire de William, Harry nu va primi un alt tilu când bunica sa va înceta din viață întrucât este al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Când Prințul Harry s-a însurat cu Meghan Markle anul acesta, regina le-a oferit tilul de duce și ducesă de Sussex.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter