Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment de Crăciun dedicat celor care au luptat împotriva pandemiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 11:48

Familia regală britanică s-a reunit la mijlocul săptămânii pentru a participa la un eveniment special de Crăciun, organizat de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la Westminster Abbey.

Evenimentul este intitulat “Together at Christmas” și a fost inițiat cu scopul de a elogia munca, implicarea și sacrificiile britanicilor în timpul pandemiei de COVID-19.

Părinţii ducesei, Carole şi Michael Middleton, fratele ei, James, şi sora ei, Pippa, dar și Contesa de Wessex, Prinţesa Beatrice, Prinţesa Eugenie şi Zara şi Mike Tindall s-au numărat printre participanții la slujba religioasă ținută în cadrul evenimentului. După slujbă, a urmat un concert de colinde de neuitat.

Așa cum era de așteptat, soția Prințului William a fost în centrul atenției, prezendtându-se într-o ținută festivă foarte elegantă. Kate Middleton a purtat un palton roșu superb, cu croială de rochie și cu o fundă supradimensionată la baza gâtului, piesă vestimntară semnată Catherine Walker.

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Citeşte şi: Meniul de Crăciun al Reginei Marii Britanii, dezvăluit de un fost bucătar al Casei Regale

Citeşte şi: De ce nu mănâncă Regina Marii Britanii niciodată usturoi. L-a interzis în bucătăria Regală

Citeşte şi: Prințul Philip, declarație din 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să devin un virus mortal”

Costul unui asemenea palton este în jur de 3.000 de lire sterline. Ducessa de Sussex și-a accesoizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc roșii și cu o gentuță de mână, tot roșie, marca MiuMiu, din piele întoarsă, potrivit okmagazine.ro. Ca bijuterii, Kate a ales o pereche de cercei cu safir și diamante din colecția Reginei Elisabeta a II-a. Regina nu s-a prezentat la eveniment întrucât a avut în ultima perioadă câteva probleme de sănătate, iar medicii i-au recomandat să se odihnească și să renunțe o vreme la activitățile publice.

Nu este prima oară când ducesa de Cambridge impresionează prin ținutele alese la evenimentele publice. În urmă cu câteva săptămâni, Kate a fost invitată la un liceu pentru a participa la un curs despre neuroștiință și importanța dezvoltării cerebrale în perioada copilăriei. Pentru acel moment, ducesa a ales un palton fuchsia, marca Hobbs, în valoare de 470 de lire sterline, o helancă în aceeași nuanță, de 75 de lire și o pereche de pantaloni negri. Kate Middleton și-a acccesorizat atunci ținuta cu o pereche de pantofi negri, cu toc cui, semnați Gianvito Rossi, în valoare de 400 de lire sterline.

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter