Kate Middleton, apariție impecabilă la parada militară de Ziua Națională a Irlandei

De Unica.ro, pe

Kate Middleton și prințul William au participat recent la parada militară de Ziua Națională a Irlandei. Ca de fiecare dată când apare în public, Ducesa de Cambridge a purtat o ținută impecabilă, și a fost cu zâmbetul pe buze.

Kate Middleton și soțul ei, prințul William, au vizitat Batalionul I al Gărzilor Irlandeze la parada și sărbătoarea de Ziua Sf. Patrick, care are loc în orașul Aldershot din comitatul Hampshire. Este pentru prima oară de la începutul pandemiei de COVID-19 când cuplu regal participă la eveniment.

Citește și: Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Kate Middleton, apariție impecabilă la parada militară de Ziua Națională a Irlandei

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a intrat în spiritul sărbătorii cu un palton verde marca Laura Green London, în valoare de 3.200 de lire sterline. Kate Middleton și-a accesorizat ținuta elegantă cu o pălărie de la Lock & Co, o broșă în formă de trifoi și pantofi stiletto din piele întoarsă, potrivit dailymail.co.uk.

Soția prințului William a asortat cu ținuta și o pereche de cercei de smarald, iar pe deget a avut inel de logodnă. Fanii au observat însă un detaliu îngrijorător. Frumoasa ducesă a slăbit destul de mult în ultima perioadă.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter