Kate Middleton, apariție de excepție într-o rochie verde-smarald

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 13:54

Prințul William (39 de ani) și Kate Middleton (40 de ani) au participat miercuri, 23 martie, la un dineu găzduit de Sir Patrick Allen, guvernatorul statului insular Jamaica.

Kate Middleton, apariție de excepție într-o rochie verde-smarald

Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie Jenny Packham verde-smarald, fără bretele și cu accente strălucitoare. Kate și-a accesorizat ținuta cu bijuterii împrumutate de la Regina Elisabeta a II-a (95 de ani).

Deși setul includea cinci piese, o pereche de cercei, un colier, o brățară și un inel, Kate a optat doar pentru trei dintre acestea, cerceii și brățara.

Prințul William o optat pentru un costum negru, o cămașă albă și un papion de asemenea negru. Nepotul Reginei a susținut și un discurs în cadrul evenimentului.

Ducii de Cambridge se află într-un turneu de 8 zile în Caraibe pentru a celebra Jubileului de Platină al Reginei (70 de ani de domnie).

Ajunsă în Jamaica, perechea regală a fost întâmpinată de proteste în cadrul cărora Regatului Unit i se solicită să-și ceară iertare și să plătească despăgubiri pentru sclavie. Proteste similare au loc în Bahamas, unde cuplul urmează să ajungă azi, 24 martie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Invitaților, William le-a transmis că își „susține cu tărie” tatăl, pe Prințul Charles (73 de ani), „care, în Barbados anul trecut, a declarat că atrocitatea îngrozitoare a sclaviei va rămâne veșnic o pată în istorie. Vreau să-mi exprim durerea profundă. Sclavia a fost odioasă. Și nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”.

Totodată, Prințul a lăudat Generația Windrush, care a emigrat din Caraibe în Marea Britanie pentru a o ajuta să se reconstruiască după al Doilea Război Mondial, spunând: „Suntem veșnic recunoscători pentru contribuția imensă pe care această generație și descendenții lor au adus-o vieții din Marea Britanie, care continuă să îmbogățească și să îmbunătățească societatea noastră”.

Kate și William s-au căsătorit în aprilie 2011 și au împreună trei copii, Prințul George (8 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter