Kate Middleton, accesoriul care i-a schimbat întreaga ținută. Oricine îl are în garderobă

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 ianuarie 2023, 09:58

Kate Middleton a apelat la un accesoriu pe care orice femeie îl are în garderobă pentru a-și îmbunătăți ținuta. Prințesa de Wales a participat la un eveniment public, duminică, și a atras toate privirile cu rochia sa.

Soția Prințului William este cunoscută pentru stilul ei și mulți încearcă să îl copieze. Iar cea mai nouă vizită regală a scos-o cu totul pe Kate în evidență.

Kate Middleton și accesoriul care i-a schimbat complet ținuta

Kate este cunoscută pentru eleganța sa și stilul lejer. Recent, Prințesa a făcut o vizită regală la Spitalul Universitar Royal Liverpool, iar ținuta de iarnă din acea zi a fost extrem de apreciată.

Prințesa de Wales a ales să poarte un palton de lână și o rochie neagră, de lungime medie, pe gât. Deși a mai purtat astfel de rochii, Catherine a ales un accesoriu ce nu a mai fost văzut până acum: o curea.

Curelele sunt ușor de folosit atunci când vrei să întregești o ținută.

Le poți purta la pantaloni, fuste sau rochii.

Citește și: Cum reușește Kate Middleton să se mențină în formă: „Sar chiar și în trambulină”

Citește și: Kate Middleton a împlinit 41 de ani. Abuzurile care i-au marcat adolescența Prințesei de Wales

Citește și: Ținutele cu care Kate Middleton a făcut furori în 2022. Cele mai frumoase 24 de outfituri ale Prințesei de Wales

Citește și: Kate Middleton a primit un nou titlu de la Regele Charles. I-a aparținut, în trecut, Prințului William

Cum reușește Prințesa de Wales să se mențină în formă

Prințesa de Wales are trei copii și o siluetă de invidiat. La 41 de ani, Kate Middleton arată ca o adolescentă, iar acum a dezvăluit și care este secretul ei.

Soția Prințului William a dezvăluit, săptămâna trecută, că nu are timp să meargă la sală, dar face exerciții acasă atunci când are timp. Mai mult, ea spune că face mult sport alergând după copiii ei.

De asemenea, Kate a explicat că sare în trambulină cu George, Charlotte și Louis, înainte ca aceștia să plece la școală.

„Alerg mereu după copii – fac de toate, de fiecare dată când am timp să fac și un exercițiu, îl fac, sar chiar și în trambulină cu copiii înainte să îi duc la școală”, a afirmat Prințesa de Wales, citată de The Mirror.

De asemenea, Kate urmează o dietă sănătoasă. La micul dejun, prințesa consumă smoothie-uri din legume verzi precum spanac, varză kale sau apio, notează eatthis.com.

Nici la masa de prânz, Kate Middleton nu face excese, preparatele vegetariene aflându-se printre preferatele ei. Mai exact, Prințesa de Wales alege, de obicei, să mănânce salată de pepene verde cu avocado și brânză feta, curry de linte sau kebab cu legume.

Pentru soția Prințului William, cina este cea mai consistentă masă, fiind și singura care conține carne. Astfel, seara, Kate mănâncă carne slabă sau pește cu legume. Potrivit sursei citate anterior, felul preferat al prințesei este friptura de pui cu cartofi și legume asortate.

Vezi în Galeria FOTO cum arată ținuta de iarnă pentru care a optat Kate Middleton

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter