Kate Middleton a purtat un accesoriu primit cadou de la regele Charles, de ziua Commonwealth. Bijuteria datează din 1863

De Oana Savin, pe

Kate Middleton și Prințul William au revenit la Westminster Abbey, locul unde s-au căsătorit în anul 2011, pentru a participa la serviciul anual ce onorează rețeaua globală din care fac parte 56 de țări: Commonwealth.

Pentru prima dată de când au devenit Prinț și Prințesă de Wales, după moartea reginei Elisabeta și urcarea la tron a regelui Charles, cuplul regal a participat la serviciul de ziua Commonwealth.

Kate Middleton a purtat un accesoriu primit cadou de la regele Charles

Kate Middleton a ales să poarte pentru acest eveniment o jachetă și o fustă peplum Erdem bleumarin, cu imprimeu alb brodat. Prințesa de Wales și-a completat look-ul cu o pălărie bleumarin și pantofi în aceeași nuanță, adăugând puțină strălucire cu o pereche de cercei cu safir și diamante ce i-au aparținut Prințesei Diana.

De asemenea, soția Prințului William a ales să poarte un accesoriu pe care l-a primit cadou de la socrul ei, regele Charles: o broșă cu pene.

Citește și: Cât costă ghetele preferate pe care le poartă Kate Middleton și cum își alege machiajul care să o pună în valoare

Purtând mănuși bleumarin și o geantă clutch în timp ce intra în Westminster Abbey, Kate Middleton a fost nevoită să își țină pălăria pentru a o salva în timpul unei rafale de vânt.

Prințul William a purtat și el tot un costum bleumarin cu o cravată albastră, asortându-se astfel cu soția sa.

Citește și: Care este băutura alcoolică preferată de Kate Middleton. Licorile pe care Familia Regală nu le-ar putea refuza

La eveniment au mai participat câțiva membri ai Familiei Regale, printre care regele Charles, regina consoartă Camilla, Prințul Edward și Sophie, duce și ducesă de Edinburgh, și Prințesa Anne și soțul acesteia, viceamiralul Timothy Laurence.

Povestea broșei purtată de Prințesa de Wales

Este pentru a doua oară când Kate Middleton a apărut în public purtând broșa cu pene. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Alexandra a Danemarcei, pe care aceasta a primit-o cadou în momentul în care s-a măritat cu Prințul de Wales, care mai târziu a devenit Regele Edward al VII-lea, în anul 1863.

Citește și: Ce mâncăruri preferate au copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William. În gospodăria regală nu se pune pizza congelată în cuptor!

Alcătuită din 18 diamante strălucitoare, înconjurate de smaralde minuscule, broșa include penele emblematice de struț ale Prințului de Wales și un sul inscripționat cu motto-ul „Ich Dien”, care înseamnă „eu servesc”, notează Somethingaboutrocks.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, gesturi intime pe covorul roșu. Prințesa de Wales a uitat de protocol, la BAFTA / VIDEO

La moartea reginei Alexandra, în 1925, această broșă a trecut în posesia reginei mame care, în cele din urmă, i-a făcut-o cadou prințesei Diana, atunci când aceasta s-a logodit cu Charles, pe atunci Prinț de Wales. Diana a purtat deseori superba broșă, de multe ori ca pandantiv, inclusiv în timpul unei vizite în Austria, în anul 1986.

Vezi în Galeria FOTO cum arată accesoriul pe care Kate Middleton l-a primit cadou de la regele Charles

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter