Regele Charles s-a gândit la fiul lui Harry în ziua încoronării. Ce i-a transmis lui Archie

De Simona Tudorache, pe

Regele Charles al III-lea nu a uitat de aniversarea nepotului său. Monarhul a rostit, sâmbătă, un toast pentru fiul lui Harry, Archie, care împlinea patru ani, și i-a urat La mulți ani!, „oriunde s-ar afla”, în timpul unei adunări intime de familie.

Charles, în vârstă de 74 de ani, le-a adus un omagiu, imediat după încoronare, și „celor care nu au fost acolo” – la Palatul Buckingham, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Citeşte și: Cum s-a afișat Meghan Markle în America, în timp ce familia regală petrecea la încoronarea Regelui Charles. Harry, în lacrimi

Citeşte și: Prințul Louis a făcut spectacol și la încoronare. Gesturile cu care fiul lui Kate Middleton și al lui William a atras atenția

Citeşte și: Ce semnificație au bijuteriile purtate de Meghan Markle. Ducesa nu se desparte de ceasul Prințesei Diana

Citeşte și: Tensiuni în familia regală. Lovitura neașteptată pe care Charles i-a aplicat-o fratelui Prințesei Diana

Regele Charles a petrecut cu familia Camillei

Prințul William a început masa felicitându-și tatăl pentru ziua istorică. La scurt timp după aceea, Charles s-a adresat mulțimii – care includea familia extinsă a Reginei Camilla, precum și pe cea a lui lui Kate Middleton – și le-a mulțumit că i-au făcut ziua atât de reușită. „A fost un moment drăguț”, a spus o sursă pentru presă.

Deși Prințul Harry fusese invitat la prânz, el a refuzat să se alăture familiei regale și a ales să se întorcă în California pentru a sărbători aniversarea fiului său, pe care a refuzat să o rateze.

O persoană din anturajul familiei regale a mărturisit pentru presă că Regele părea destul de dezamăgit că nu a rămas.

Alții, însă, „au răsuflat uşuraţi” că Harry nu li s-a alăturat. De fapt, unii s-au întrebat chiar de ce s-a deranjat să vină când a petrecut doar 28 de ore la Londra.

Citeşte și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea în imagini. Harry, marele absent de la balconul Palatului Buckingham / Galerie foto

Harry a venit la încoronare, dar a stat departe de familia regală

Deși a părut tot timpul marcat de evenimentul pe care îl trăia, Harry nu și-a văzut familia în afara ceremoniei.

Prințul– care a zburat la Londra fără soția Meghan Markle – nu are o relație bună cu familia sa de când a făcut un pas înapoi de la îndatoririle sale regale în 2022 și, ulterior, a lansat ulterior o carte de memorii, „Spare” , în care face mai multe dezvăluiri.

În roman, Harry a făcut publice unele dintre cele mai întunecate secrete ale familiei sale – cum ar fi faptul că Charles îl perceapea ca pe o rezervă- și se întreba dacă este fiul său adevărat.

Chiar dacă nu a vorbit cu fratele său, William, și cu tatăl său, Regele Charles, Harry și-a petrecut timpul cu verișoarele sale, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, și cu soții lor, Jack Brooksbank și Edoardo Mozzi.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter