Kate Middleton, lecție de stil și eleganță la încoronarea Regelui Charles. A purtat cerceii Prințesei Dianei și colierul Reginei Elisabeta

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Sâmbătă, 06 mai 2023, 16:41

Prințul William și Kate Middleton au sosit la încoronarea Regelui Charles, la Westminster Abbey, cu cei trei copii, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani și Prințul Louis, 5 ani.

Îngândurat și impresionat de moment, Prințul George a intrat primul, fiind unul dintre cei patru paji ai Regelui. L-a urmat tatăl lui, Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, într-o uniformă de ceremonie.

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a apărut alături de soțul ei într-o ținută formală și o mantie în roșu și albastru.

Citeşte și: Prințesa Charlene și Regina Letizia au electrizat atmosfera la recepția dată de Regele Charles. Ținutele cu care s-au afișat la Buckingham

Citește și: Prețul plătit de Harry pentru scandalul cu familia! Ce s-a întâmplat la încoronarea regelui Charles al III-lea / Foto

Kate și Charlotte au purtat ținute asemănătoare la încoronarea Regelui Charles

Kate Middleton și fiica Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și-au sincronizat perfect ținutele la încoronarea istorică de la Westminster. Mama și fiica au îmbrăcat rochii albe, cu broderie argintie, care poartă semnătura Alexander McQueen, un creator de la care Kate Middleton are numeroase piese vestimentare, pe care le poartă la evenimentele oficiale.

Au combinat perfect tradiția cu modernitatea, ținuta lui Charlotte având chiar și o pelerină.

Prințesa și-a accesorizat ținuta cu cerceii cu perle și diamante care au aparținut cândva Prințesei Diana și a ales un machiaj discret, care îi punea în valoare trăsăturile. Spre deosebire de William, care părea ceva mai apăsat de grandoarea evenimentului, Kate Middleton a zâmbit tot timpul.

Citeşte și: Misterele Prințului! Harry a ajuns în Marea Britanie în mare secret. Ce se știe despre întâlnirea lui cu Charles

Kate Middleton nu a uitat de Prințesa Diana

Kate a făcut senzație cu bijuteriile fostei sale soacre. Diana a început să poarte cerceii înainte de a deveni Prințesa de Wales, fiind un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii care era favorita familiei Spencer. Prințesa nu s-a despărțit de ei pe parcursul mariajului cu Charles.

În amintirea Reginei, Kate a ales colierul comandat de regele George al VI-lea, în 1950, pentru fiica lui, Elisabeta. Soția lui William a purtat pe cap o coroană cu flori de la Jess Collett x Alexander McQueen din cristale și lingouri de argint.

Citeşte și: Cât costă rochia cu flori purtată de Kate Middleton la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

Citeşte și: Carmen Iohannis și-a schimbat designerul pentru încoronarea Regelui Charles. Cum s-a afișat soția lui Klaus Iohannis

Copiii au făcut impresie la încoronarea Regelui Charles

Charlotte a atras toate privirile și a fost aplaudată pentru stilul elegant abordat. În ceea ce îl privește pe fratele ei mai mic, Louis a făcut impresie în costumul lui negru de ceremonie. El a purtat un pantalon negru și o tunică. A stat alături de mama și sora lui, dar a fost apoi preluat de o dădacă.

William și Kate au devenit o familie în 2011. După sosirea lui George, i-au întâmpinat pe Charlotte și Louis în 2015, respectiv 2018.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter