Kate Middleton a făcut cursuri de arte marțiale

De Oana Savin, pe
Kate Middleton a profitat că a luat parte la un eveniment organizat de SportsAid și a luat câteva lecții de arte marțiale. Ducesa de Cambridge a învățat astfel câteva mișcări de taekwondo.

Soția Prințului William s-a luat la întrecere cu sportiva Jessica Ennis-Hill și a încercat câteva mișcări de taekwondo, distrându-se de minune la London Stadium, miercuri dimineață.

Ducesa, în vârstă de 38 de ani, a arătat superb. A ales să poarte pentru această ocazie o pereche de pantaloni de la Zara și o bluză verde. Pentru a se asigura că poate alerga, Kate a purtat o pereche de pantofi sport de la Marks&Spencer.

Citește și: Kate Middleton, „certată” de o fetiță de 3 ani

Catherine, care este patroana SportsAid, a luat parte la antrenamente și a vorbit cu părinții atleților organizației. De asemenea, aceasta a ținut un discurs în care a lăudat munca depusă de SportsAid în susținerea familiilor pentru ca micuții lor să își îndeplinească visele.

A fost fascinant să vorbesc cu mulți dintre voi și să aud despre experiențele voastre, atât ca tineri părinți, cât și ca părinți. (…) Rolul crucial pe care părinții și îngrijitorii îl joacă în viețile copiilor noștri nu poate fi subestimat”, a spus Kate Middleton, citată de Daily Mail.

Poate nu vă simțiți mereu apreciați. Dar sunt mândră că SportsAid recunoaște rolurile voastre importante și că înțelege provocările și grijile cu care vă confruntați. În numele SportsAid aș vrea să mulțumesc tuturor părinților care au jucat sau joacă un rol în dezvoltarea tinerelor stalente sportive ale acestei țări”, a mai zis ducesa de Cambridge.

Citește și: Kate Middleton a primit o poreclă inspirată de Prințesa Diana

Vezi în Galeria FOTO cum cât de frumoasă a fost Kate la eveniment.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter