Kate Middleton a apelat la botox? Ce spun specialiștii

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 17 iulie 2020, 12:56
Nu e niciun secret că femeile aflate în atenția publicului apelează constant la injecțiile cu botox pentru a-și păstra aspectul tânăr. Oare ducesa de Cambridge, Kate Middleton a apelat la botox?

Nu vom ști niciodată 100% dacă ducesa, mamă a doi copii și-a făcut 1-2 injecții, dar doi chirurgi esteticieni au făcut o analiză pentru Closer Weekley.

Dr Vartan Mardirossian a declarat că este posibil ca ducesa Kate să își fi făcut câteva injecții în zona frunții. În ultimele poze în care apare Kate Middleton se poate observa că sprânceana ei dreaptă este mai căzută decât cea stângă și părțile dintre sprâncene par mai relaxate. Conform medicului Mardirossian acesta ar fi un semn că s-a acționat cu injecții cu toxina botulinică.

Același medic a declarat pentru presă că oricine i-ar fi adiministrat injecțiile “a făcut o treabă bună”, pentru că chipul lui Kate arată extrem de natural.

Chirurgul plastician Andrew Miller a fost de acord cu doctorul Mardirossian. Și el este de părere că există o posibilitate mare ca ducesa de Cambridge să-și fi îmbunătățit aspectul cu ajutorul injecțiilor cu toxina botulinică. Acesta a observat că ducesa când se încruntă nu formează ridurile de expresie, ceea ce ar indica injecții cu botox în zona frunții.

Sursa foto Hepta/ ©Alpha Press

Citește și Gestul pe care Kate Middleton îl face zilnic, în memoria Prințesei Diana

Citește și Inelul cu safir al prințesei Diana îi aparținea prințului Harry. Cum a ajuns să-l poarte Kate Middleton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter