Kanye West vrea să devină președintele Statelor Unite ale Americii

De Ioana Tătaru, pe
Kanye West s-a răzgândit cu privire la decizia pe care o anunțase în luna octombrie, mai exact cea de a se distanța de politică. Acesta este un susținător al lui Donald Trump și acum câteva luni, a pomenit despre intenția lui de a candida la președenția SUA.

Kanye West a primit numeroase critici la adresa orientării sale politice

Chiar dacă a avut parte de multe critici la adresa orientării sale politice, Kanye West își arată în continuare simpatia față de Donald Trump și de sfera politică. Pe 1 ianuarie 2019, Kanye a scris pe Twitter: „Trump toată ziua”, continuând cu fraza: „Asta ca să știți în 2019 unde mă poziționez”. Rapperul a specificat că va purta, la fiecare spectacol, șapca pe care este inscripționat mesajul din campania prezidențială a lui Donald Trump: „Make America Great Again” ( „Facem America măreață din nou).

Kanye West

Într-un alt mesaj, Kanye a scris „2024”, făcând aluzie la ambiția lui de a candida la președenție, intenție discutată în urmă cu câteva luni, potrivit The Guardian. În luna octombrie a anului 2018, Kanye West a avur o întâlnire cu Donald Trump. În Biroul Oval, cei doi au discutat despre reforma justiției, producție și violență.

Kanye West si Donald Trump

Kanye Omari West este un rapper, producător muzical, compozitor, creator de modă și antreprenor. Acesta a compus mai multe șlagăre pentru artiști ca: Jay Z și Alicia Keys. West este printre cei mai apreciați muzicieni ai secolului XXI și este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, după ce a vândut peste 32 de milioane de albume și 100 de milioane de descărcări digitale în întreaga lume.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter