Kanye West și-a șters toate conturile de pe rețelele de socializare

De Oana Dinu, pe
Kanye West și-a șters toate conturile de pe rețelele de socializare în urma criticilor pe care le-a primit din cauza declarațiilor lui cu tentă politică.

Rapperul american și-a dezactivat toate conturile de pe rețelele de socializare după valul de critici ale utilizatorilor, ca reacție la discursul lui Kanye West de la finalul reprezentației sale muzicale din show-ul „Saturday Night Live”, conform ȘtirileProTv.

Declarația care a stârnit revolta urmăritorilor de pe Twitter și Instagram făcea referire la Donald Trump.

„Sunt atâtea situații când vorbesc cu o persoană albă și mă întreabă cum poate să-mi placă de Trump când e rasist. Păi, dacă eram îngrijorat în privința rasismului, m-aș fi mutat din America cu mult timp în urmă”, a spus rapperul.

Kanye West și-a mai șters conturile și anul trecut

Soțul lui Kim Kardashian și-a mai arătat sprijinul în ceea ce îl privește pe liderul actual de la Casa Albă și cu alte ocazii. Acesta a scris în primăvara acestui an un mesaj în care își declara iubirea față de Donald Trump, menționând că nu este mereu de acord cu deciziile președintelui american:

″Nu trebuie să fii de acord cu Trump, dar mulţimea nu mă poate face să nu îl iubesc. Avem amândoi energie de dragon. Este fratele meu. Iubesc pe toată lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face fiecare. Asta ne face să fim individualităţi. Şi avem dreptul să gândim independent″ a fost mesajul lui West de pe Twitter.

Artistul în vârstă de 41 de ani a amintit și despre faptul că vrea să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii în 2020.

Nu este prima oară când Kanye West recurge la o astfel de metodă radicală, de a renunța la socializarea cu fanii din mediul online. El și-a mai dezactivat conturile și în 2017.

Citește și:

Andreea Bălan a primit amenințări cu moartea pentru că nu a mers la vot

Gwyneth Paltrow, imagini din luna de miere petrecută în Europa

Sursă foto:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter