Jennifer Garner nu își lasă copiii pe rețelele de socializare: „Nu văd nimic pozitiv”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 15:22

Jennifer Garner nu vrea să își lase copiii să își facă conturi pe rețelele de socializare. Actrița are trei copii cu fostul soț, Ben Affleck.

Jennifer Garner a dezvăluit de ce nu le permite celor trei copii ai ei, Violet (17 ani), Seraphina Rose (14 ani) și Samuel (11 ani) să aibă conturi pe rețelele de socializare, cu toate că fiica sa cea mare a rugat-o, la un moment dat, să o lase să își facă cont pe Instagram.

Jennifer Garner nu își lasă copiii să aibă conturi pe rețelele de socializare

Actrița în vârstă de 50 de ani le-a propus copiilor ei să îi arate cum poate fi benefică prezența în social media.

„Le-am spus copiilor mei: „Arătați-mi articole care demonstrează că rețelele de socializare sunt bune pentru adolescenți și atunci vom vorbi despre asta”, a spus Garner, potrivit People.

Actrița le-a spus celor trei copii ai ei să „găsească dovezi științifice care să concureze cu cele pe care eu le am, care spun că social media nu este bună pentru adolescenți. Apoi vom vorbi”.

În ceea ce privește modul în care copiii lui Jennifer Garner și Ben Affleck se descurcă fără rețelele de socializare, actrița a spus: „Cea mare este recunoscătoare”.

Garner a precizat că doar timpul va spune dacă își va schimba părerea cu ceilalți doi copii ai ei.

„Vom vedea. Este o cale lungă. Mai am doi cu care încă discut. Vom vedea dacă voi rămâne pe poziții”, a mai spus actrița.

Citește și: Jennifer Garner, desemnată cel mai frumos om din lume

Citește și: Jennifer Garner și John Miller s-ar fi despărțit, după doi ani de relație

Violet a vrut cont pe Instagram

În anul 2019, Jennifer Garner a povestit de ce Violet, care atunci avea 13 ani, nu a avut voie să își facă cont pe Instagram.

„Îmi fac griji că toți copiii trebuie să facă față acestei noi presiuni, chiar dacă nu au părinți cunoscuți. Fiica mea este la o școală pentru fete și este o problemă atât de mare”, spunea atunci fosta soție a lui Ben Affleck.

„Îmi vorbește ocazional despre faptul că vrea să aibă Instagram și văd de ce, pentru că sunt acolo și este un lucru distractiv pe care îl fac, iar eu fac opusul a ceea ce vreau ca ea să facă”, a explicat Garner.

„Spun doar: Când îmi poți arăta studii care spun că adolescentele sunt mai fericite folosind Instagram, atunci putem avea o conversație. Dar nu văd nimic pozitiv pentru tine acolo. Te poți uita la al meu când vrei, putem să-l analizăm împreună, dar eu pur și simplu nu văd (cum te-ar ajuta un cont pe Instagram)”, a adăugat actrița.

Citește și: Jennifer Garner, siluetă de invidiat în costum de baie la 48 de ani

Citește și: Jennifer Garner, recompensată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO

De ce și-a făcut actrița cont pe Instagram

Deși Jennifer, care a devenit rapid una dintre cele mai apreciate actrițe de pe Instagram, a recunoscut că implicarea în rețelele de socializare „te face să te simți mai conectat”. Totuși, ea a dezvăluit că a avut rețineri când s-a alăturat platformei și a continuat să facă lucrurile în propriul stil.

„M-am alăturat Instagram din cauza Once Upon a Farm”, a spus vedeta făcând referire la compania ei de alimente organice pentru copii.

„A fost parte a înțelegerii și am făcut-o comentând, dar mi-am dorit foarte mult să fiu implicată în această companie”, a explicat Jennifer Garner care a fost motivul pentru care ea și-a făcut cont de Instagram.

Actrița a dezvăluit că au existat mai multe companii care i-au propus să se ocupe de profilul ei, însă a refuzat.

„Trebuie să fiu capabilă să fac lucrurile în stilul meu. Am făcut așa cum am simțit că este bine pentru mine”, a mai spus Jennifer Garner.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Garner

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter