Kamala Harris, vicepreședinta SUA, are COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 10:27

Kamala Harris, vicepreședinta SUA, a anunțat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Într-un mesaj pe rețelele de socializare, aceasta a vorbit despre starea ei.

Kamala Harris, în vârstă de 57 de ani, are COVID-19. Marți seara, 26 aprilie, într-un mesaj pe contul său de Twitter, vicepreședinta SUA, a menționat că este vaccinată cu schema completă, inclusiv cu doza booster.

Astăzi am fost testată pozitiv pentru COVID-19. Nu am simptome și voi continua să mă izolez și să urmez ghidurile Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Sunt recunoscătoare că sunt vaccinată și cu doza booster, a anunțat Kamala Harris.

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Gina Pistol revine la „Asia Express”! Unde se va filma sezonul 5

Cum a ajuns tatăl Deliei să trăiască în mânăstire: „Până la 40 de ani, eram ateu!”

Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

Kamala Harris nu s-a întâlnit cu președintele Joe Biden

Kamala Harris urmează un tratament antiviral Paxlovid, o pastilă marca Pfizer, care potrivit companiei are o eficiență de 89% în prevenirea riscului de spitalizare sau de deces dacă este administrat în primele trei zile de la apariţia simptomelor.

Kirsten Allen, secretarul de presă al vicepreședintei SUA, a menționat că aceasta nu a avut contact direct cu președintele Joe Biden, nici nu a participat la vreun eveniment la Casa Albă în decursul zilei de marți.

Kamala Harris nu a fost un contact apropiat cu președintele sau cu prima doamnă, datorită programărilor de călătorie diferite. Kamala Harris va urma liniile directoare ale Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor și sfaturile medicilor ei. Vicepreședintele se va întoarce la Casa Albă când va ieși negativ la test, a transmis Allen, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter