Julia Louis-Dreyfus, fericită după ce a învins cancerul. Cum arată acum actrița

De Oana Dinu, pe
Julia Louis-Dreyfus, fericită după ce a învins cancerul. Cum arată acum actrița care a reușit să cucerească inimile a milioane de telespectatori cu rolul din Seinfield.

Actrița americană Julia Louis-Dreyfus, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnostică cu cancer la sân în septembrie 2017 și de atunci a dus o luptă cumplită pentru a învinge boala. Ea a ținut în permenanță legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, informându-i despre starea ei. Anul acesta, Julia a anunțat pe contul său de Instagram că a terminat ședințele de chimioterapie și că intervenția chirurgicală la care a fost supusă a avut succes, astfel că a reușit să câștige lupta împotriva cancerului.

„Ura! Doctori grozavi, rezultate excelente, mă simt fericită şi pregătită să mă pun pe treabă după operaţie. Hei, cancer, du-te dracu’! Aceasta este prima mea poză după intervenţie“, a scris actrița în dreptul unei fotografii publicate în luna februarie.

Recent, actrița a publicat un video din vacanța pe care o petrecere alături de familie în Hawaii, pe insula Lanai, conform presei internaționale.

Aloha baby! #lanai

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Cu zâmbetul pe buze, Julia le-a arătat fanilor că se simte excelent și că este fericită în brațele soțul ei, regizorul și scriitorul Brad Hall, pe care îl are alături de 31 de ani. Ei au împreună doi băieți: pe Charlie și pe Henry.

I had to crop this photo. You’re welcome. #lanai

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Julia Louis-Dreyfus a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolul lui Elaine Benes din sitcomul „Seinfeld”, care i-a adus și Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar într-o producție de televiziune, în 1994.

Pentru rolul Selina Meyer din serialul de comedie Veep (Vicepreşedinta), actrița a fost recompensată cu 6 trofee consecutiv în cadrul Premiilor Grammy.

Citește și:

Regina Elisabeta nu a participat la botezul Prințului Louis. Care este motivul

Cea mai lungă eclipsă de Lună din secolul 21. Când va avea loc

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter