EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 12:53

Jonathan Bailey, actorul principal din al doilea sezon al serialului de succes „Bridgerton”, de pe Netflix, a discutat în exclusivitate cu noi.

„Bridgerton” ne-a cucerit inimile tuturor în 2020, când a apărut primul sezon, iar astăzi se mândrește nu doar cu nenumărați fani pe întreaga planetă, dar și cu titlul de al doilea cel mai urmărit serial Netflix din toate timpurile. Ne-a atras atenția cu costumele de epocă fermecătoare, și ne-a făcut să ne îndrăgostim de personaje pe măsură ce acestea se îndrăgosteau undele de altele. În primul sezon am urmărit povestea dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset (Regé-Jean Page), dar al doilea ne prezintă nu doar personaje noi, ci și iubiri noi.

Al doilea sezon, produs de Shondaland și Chris Van Dusen, spune povestea lui Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fiul cel mare din familie, care își caută soția ideală după standardele lui rigide. Lumea lui este dată peste cap atunci când le întâlnește pe frumoasele surori Sharma, din India: Kate (Simone Ashley) și Edwina (Chartithra Chandran).

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon

Acest nou sezon din „Bridgerton” pictează un tablou al iubirilor interzise și al triunghiurilor amoroase născute din puterea egoului, și poate fi urmărit pe Netflix începând cu 25 martie.

Până la lansare, află mai multe detalii picante despre noul sezon, într-un interviu exclusiv cu Jonathan Bailey.

Când ai realizat că primul sezon din „Bridgerton” a devenit un fenomen global?

Cred că încă nu am realizat. Au fost niște ani plini de nebunie pentru toată lumea, și cred că asta a contribuit la succesul „Bridgerton”. A fost lansat la momentul potrivit și a uimit pe toată lumea, oferind povestea de dragoste de Crăciun pe care o meritam cu toții după un an cu adevărat dificil. Este oarecum greu de imaginat. Partea cea mai frumoasă a fost să ne reunim în acest sezon în calitate de familie Bridgerton, iar asta include și echipa. Când suntem împreună, este un sentiment de calm, ca și cum te-ai afla în ochiul furtunii. Pur și simplu ne simțim bine și în siguranță când suntem toți acolo, iar asta este o încântare. În cazul meu, știind că acest sezon urma să aibă de a face cu povestea lui Anthony, a trebuit să adopt mentalitatea potrivită și să fac lucrurile cu mult entuziasm.

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon
Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Cum a fost pentru tine să te întorci pentru un nou sezon, și cum a afectat popularitatea primului sezon abordarea ta?

Pășind pe urmele atât de grațioase ale lui Phoebe Dynevor și ale lui Regé-Jean Page din primul sezon, am învățat multe. Preluarea unei asemenea responsabilități a fost ceva incredibil din multe motive. Acest sezon a presupus de multe ori să rămân calm și stabil și pregătit. M-a ținut mereu în gardă. Am avut grijă să fiu foarte în formă, să mănânc sănătos și să dorm mult, iar restul lucrurilor au venit de la sine. Sunt foarte conștient că asemenea roluri nu vin des și sunt veșnic recunoscător pentru asta. Și sunt bucuros să predau ștafeta următorului membru din familia Bridgerton.

De unde pornește povestea lui Anthony în acest sezon?

La finalul sezonului unu, îl vedem pe Anthony învins și pierdut. Nu are nici cea mai vagă idee ce înseamnă să fii un bărbat bun. Aventura lui cu Siena s-a terminat, și este conștient că multe dintre relațiile cheie din viața lui s-au dezintegrat. Este oarecum dărâmat. În perioada dintre sfârșitul sezonului unu și începutul sezonului doi, cred că s-a gândit foarte serios la decizia sa de a găsi o soție. Ia o decizie, știe exact ce caută și se gândește la viitorul familiei sale. Vrea să se asigure că dragostea nu va face parte din ecuație, pentru că a fost martor la cât de mult a suferit mama sa atunci când l-a pierdut pe tatăl lui. Și are o nouă tunsoare, a renunțat la perciuni!

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon
Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

La ce provocări ar trebui fanii să se aștepte că va fi supus Anthony acest sezon, și ce părți diferite ale personalității lui ai apucat să explorezi?

Când m-am întâlnit cu Chris Van Dusen și echipa Shondaland înainte să primesc acest rol, am dat audiții pentru rolul lui Simon. Ei au discutat și despre personajul lui Anthony, și am ajuns să avem o conversație foarte interesantă, așa că m-au pus să revin și să dau audiții pentru rolul lui Anthony. A fost clar de la bun început că Anthony era extrem de complicat și avea un teren psihologic foarte bogat. El a experimentat o mare traumă atunci când tatăl său a murit și mama lui nu a putut să se descurce cu această pierdere, apoi când a trebuit să preia responsabilitatea de a deveni viconte.

„Bridgerton” chiar nu se sfiește să dedice timp pentru a „săpa” în psihicul unui bărbat din acea eră. Eu cred că Anthony, în adâncul lui, este un adolescent speriat. O parte din el a înghețat în ziua când tatăl lui a murit. Nu a primit lucrurile pe tavă în multe privințe, și sunt multe lucruri cu care trebuie să se confrunte în acest sezon. Este o victimă a sistemului patriarhal, sistem în care bărbații nu erau încurajați să vorbească despre sentimentele lor, iar la vremea aceea nu exista terapie. Dar cred că, mai presus de orice, Anthony este foarte bun la suflet și este plin de iubire.

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon
De la stânga la dreapta: Edwina Sharma (Charithra Chandran), Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Anthony se vede prins într-un triunghi amoros complex cu Kate și Edwina Sharma, două surori care sunt noi în oraș în acest sezon. Ne poți spune mai multe despre această conexiune complexă?

Este un triunghi complicat care se scurge și curge și se schimbă pe parcursul acestui sezon. Abordarea superficială asupra mariajului pe care Anthony o are la începutul serialului o pune pe Edwina în vizorul lui. Edwina a fost învățată de Kate, sora ei mai mare, să se căsătorească cu cine trebuie. Pe hârtie, ei sunt pereche perfectă. Dar din păcate, Kate a auzit de Anthony și este conștientă de manevrele și trecutul lui, și este foarte protectivă cu sora ei.

Pe măsură ce relația dintre Anthony și Edwina avansează, tot mai mult îi vedem temerile și sentimentele lui care se dezvoltă pentru Kate, care sunt conectate cu trauma oribilă a mamei și tatălui său. Anthony ia decizii grele și complicate, dar la fel și Kate. Există multe nuanțe și complexitate în povestea de dragoste din acest sezon. Nu este o triadă de personaje pe care să o mai fi văzut până acum, și avem luxul de a le explora pe o perioadă de opt ore. Acesta este un serial despre maturizare și lecția de a te iubi pe tine pentru a putea să iubești pe altcineva.

Citește și: EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon

Citește și: Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

Citește și: Kate Middleton, apariție de excepție într-o rochie verde-smarald

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

Cum a fost pentru tine să lucrezi alături de Simone și Charithra?

Să lucrez cu Simone și Charithra a fost o plăcere. A fost ceva special când am întâlnit-o pe Simone pentru prima dată, iar asta a continuat de la acel prim moment. Când jucăm împreună, suntem pe aceeași lungime de undă. Râdem împreună, dar totodată putem să rămânem serioși și să nu ne lăsăm distrași. Este ceva aproape magic. Când am întâlnit-o, am fost atât de încântat, pentru că este actrița perfectă pentru Kate. Iar Charithra face o treabă formidabilă, este grozavă. Suntem din același oraș, și practic am fost la aceleași școli. Se simte ca și cum ar fi un membru al familiei, la fel și Simone. Au venit atât de pregătite și s-au integrat atât de ușor, încât nu îmi pot imagina „Bridgerton” fără surorile Sharma.

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon
Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Fanii sunt în mod deosebit încântați să vadă dinamica dintre Kate și Anthony. Ce ne poți spune despre chimia dintre personaje, și ce le ține împreună?

Kate și Anthony se atrag unul pe celălalt precum magneții. Există un primitivism animalic și o atracție sălbatică între ei, dar totodată au experimentat și pierderi, iar ambii au rolul de frați mai mari în familie, iar uneori se simt ca intruși în propriile familii. Au propriile lor hărți și busole pentru viață. Desigur, acest lucru nu este valabil doar pentru momentul când se cunosc. Ei nu se pot desprinde unul de celălalt. Ea este o creatură aproape mitică pentru el. Până și faptul că ea călărește cai este dificil pentru el de înțeles.

Kate încalcă regulile. La suprafață, Anthony vrea să fie un gentleman, să își respecte responsabilitățile și să facă ce trebuie, și totuși, Kate pur și simplu galopează în viața lui. Edwina este alegerea perfectă pentru Anthony la început, când el caută femeia perfectă, care să se potrivească cu ideea lui cu privire la cum ar trebui să fie o vicontesă. Așa cum între Kate și Anthony est un magnetism animalic, între Edwina și Anthony este un sentiment de calm. Din nou, pe hârtie, Edwina este perfectă. Dar inima lui este capturată imediat în mâinile lui Kate. Totul se rezumă la a decide cu inima sau cu capul.

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon
Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Scenele de dragoste din acest sezon sunt destul de diferite față de sezonul unu, punându-se mare accent pe iubirea interzisă. „Bridgerton” a devenit destul de cunoscut pentru faptul că lucrează cu coordonatori de relații intime. Cum a fost să filmezi scenele intime din acest sezon?

Cred că iubirea interzisă și dorința și pasiunea dintre Kate și Anthony au venit destul de natural. El este pur și simplu fermecat de ea. Simone și cu mine avem acea conexiune în mod natural, și am avut-o încă din momentul când ne-am cunoscut la audiții. Coordonatoarea noastră de relații intime, Elizabeth Talbot, se asigură că toată lumea comunică, și că amândoi ne simțim ascultați. Ea ne ajută să ne simțim în siguranță, și să spunem povestea într-un mod mai interesant și mai nuanțat.

Cum te-au ajutat cărțile „Bridgerton” să te pregătești pentru acest sezon?

Anul acesta, am căpătat obiceiul foarte relaxant de a asculta cărți audio înainte de a merge la culcare. Dar în mod evident, în timpul scenei Pall Mall nu am putut să dorm. Eram captivat, era fascinant. A fost o modalitate adițională bună pentru a înțelege mai bine cine este Anthony. Sunt nuanțe și complexități în carte care nu au putut fi incluse în serial, dar ele m-au ajutat să intru în pielea personajului înainte ca scenariul să apară măcar. Dar ascultarea cărților audio noaptea m-a făcut să fiu și puțin obsesiv, iar uneori nu știam când sunt treaz și când dorm.

EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon
De la stânga la dreapta: Kate Sharma (Simone Ashley), Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) și Edwina Sharma (Charithra Chandran)

Cum a fost să filmezi faimoasa scenă Pall Mall la Aubrey Hall?

Secvența Pall Mall a fost un veritabil highlight. Citind cartea, toți ne așteptam și speram să existe o scenă Pall Mall. Doar faptul că ne-am adunat acolo toți actorii a fost un vis. A venit și Phoebe Dynevor, ceea ce a fost grozav. A durat câteva zile să filmăm, timp în care am avut parte de vreme foarte bună, și a fost o joacă totul. După cum știm, familia Bridgerton este foarte competitivă, dar la fel este și Kate, așa că a fost interesant să îi vedem pe toți interacționând.

Sezonul trecut, toată lumea s-a îndrăgostit de balurile superbe din serial. Cum a fost să iei parte la baluri și mai mari, și mai somptuoase, în acest sezon?

Nu am apucat să dansez deloc sezonul trecut, așa că am fost entuziasmat să lucrez cu coregraful nostru, Jack Murphy, anul acesta. Îl ador, iar dansatorii lui sunt la un alt nivel. A încorporat atât de multe teme prin dansuri diferite. A reușit să oglindească dinamica dintre Kate și Anthony în coreografie, felul în care se ghidează unul pe celălalt. Cred că este foarte diferit de coreografia pe care au avut-o Daphne și Simon în sezonul trecut. Simone și cu mine chiar am avut parte de niște momente de revelație în timpul dansurilor, pentru că împărțeam un alt tip de intimitate.

Foto – Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter