Johnny Depp a fost dat în judecată pentru rele tratamente

De Oana Savin, pe
Actorul american Johnny Depp a fost dat în judecată de două foste gărzi de corp, care îl acuză de rele tratamente și neplata salariilor.

Cei doi, Eugene Arreola și Miguel Sanchez, susțin că, în perioada în care i-au fost gărzi de corp (aprilie 2016-ianuarie 2018), au fost plătiți prost, privați de hrană și nu li s-au respectat pauzele în programul de lucru, notează TMZ.

Mai mult, ei spun că au fost martori ai comportamentului nepotrivit al lui Johnny Depp în repetate rânduri, în cluburi de noapte și în momentele în care actorul consuma droguri.

Citește și: Johnny Depp, în pat cu două blonde. Nu, nu este scenariu de film

Unul dintre cei doi a afirmat că a fost nevoit să aibă grijă de cei doi copii pe care Depp îi are cu Vanessa Paradis, Lily-Rose și Jack.

Aceștia i-au cerut despăgubiri actorului, însă suma nu a fost făcută publică.

Acesta nu este singurul conflict judiciar în care Johnny Depp este implicat. El i-a dat în judecată pe foștii săi manageri de la The Mana­ge­ment Group, pe care îi consideră responsabili de faptul că nu l-au consiliat financiar cum trebuie în ultimii ani, motiv pentru care ar fi aproape de faliment. Depp le cere despăgubiri de cel puţin 25 de milioane de dolari pentru proasta gestionare a averii sale.

Citește și: Cât de valoroase sunt bijuteriile lui Jack Sparrow (personajul lui Johnny Depp)

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter