Johnny Depp are o iubită cu 30 de ani mai tânără

De Oana Savin, pe
Johnny Depp are o nouă iubită, pe care a ținut-o ascunsă de ochii lumii. Fata, care deja s-a mutat în casa actorului de la Hollywood, este cu 30 de ani mai tânără ca el.

Noua iubită a starului este o dansatoare originară din Rusia, cu care Depp ar intenționa să se căsătorească, potrivit Daily Mail.

Polina Glen, care are 25 de ani, l-a cunoscut pe Johnny anul trecut, la o petrecere în Los Angeles.

În urmă cu câteva săptămâni, celebrul actor a fost surprins în ipostaze romantice alături de „o femeie misterioasă”, într-un hotel din Belgrad, Serbia. Daily Mail a reușit să o identifice drept Polina, alături de care Depp s-a mai fotografiat și în mai 2018.

 

View this post on Instagram

 

Keep eye on ya 🤪

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

Tânăra, originară din St. Petersburg, este dansatoare și coregraf.

Polina și Johnny s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Ea primește invitații la o mulțime de evenimente, este dansatoare și o femeie foarte frumoasă. Când s-au întâlnit, ea nu știa cine este el. În realitate, starurile arată diferit față de felul în care arată pe marele ecran”, a declarat un prieten al lui Johnny Depp.

Actorul nu a mai avut nicio relație de când s-a despărțit de fosta sa soție, Amber Heard. Polina a plecat în Statele Unite în urmă cu doi ani pentru a-și urma visul de a face o carieră în dans.

 

View this post on Instagram

 

80 vibes🐾

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

Este foarte talentată, foarte discretă. Se duce la cursurile sale de dans, apoi merge acasă. Nu cred că cineva și-a dat seama că trăiește acolo. Polina spune că se va căsători cu Depp și că el își dorește să meargă în Rusia pentru a-i cunoaște părinții”, a mai spus sursa citată.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter