Jeremy Meeks, “cel mai sexy infractor din lume”, se căsătorește cu fiica unui miliardar

De Mădălina Manole, pe
Jeremy Meeks, cel supranumit “cel mai sexy infractor din lume” se pare că a tras lozul cel mare. Binecunoscutul model se pregătește de nuntă și nu cu oricine, ci cu fiica unui miliardar britanic.

Jeremy Meeks, în vârstă de 37 de ani, are o relație de mai multă vreme cu Chloe Green, 27 ani, moştenitoarea imperiului Topshop, iar presa internațională zvonește că aceasta ar fi însărcinată, relatează DailyMail. Problema, însă, nu este cazierul celui ce urmează să-i devină soț, ci întocmai starea sa civilă, Jeremy Meeks fiind încă în proces de divorț cu Melissa Meeks, cea care îi este soție încă din 2008 și și cu care are un copil, pe Jeremy Meeks Jr., în vârstă de opt ani.

Jeremy Meeks și iubita sa, Chloe Green,

Jeremy Meeks, mulatrul cu ochi albaștri, a devenit celebru după ce a fost eliberat din pușcărie, acesta fiind închis pentru furt și posesie de arme. În 2014, după ce o fotografie cu acesta a scăpat din dosarul poliției și a ajuns pe internet, mai multe femei din întreaga lume au făcut o petiție pentru eliberarea sa pe motiv că este prea frumos pentru a sta după gratii. Ca urmare, imediat ce a fost pus în libertate, celebrul infractor a primit mai multe oferte și a semnat în calitate de fotomodel și manechin cu nume sonore din industria modei, Philipp Plein fiind unul dintre brandurile de top care l-au contactat.

Conform sursei citate, Jeremy Meeks și iubita sa, Chloe Green, au planificat deja data nunții și au pregătit invitațiile. “Invitațiile de nuntă sunt pergătite și nunta este programată să aibă loc la începutul lunii aprilie într-o locație intimă din Miami. Vor  participa o mulțime de persoane foarte bogate și faimoase”, – a transmis o sursă apropiată mirilor pentru Daily Mail. Divorțul ar trebui să fie pronunțat în perioada imediat următoare, cu atât mai mult cu cât este pe cale amabială, Jeremy fiind de acord să-și întețină fosta soție și să-i plătească 1.000 de dolari pe lună pentru fiul lor, aflat în custodie comună.

Citește și – Sorana ex-Asia a trecut peste despărțire și iubește din nou. Cine este alesul inimii sale

Citește și – Anca Lungu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter