Jean Gavril și Dinu au făcut spectacol la Chefi la Cuțite: „Vrem să îi facem o surpriză lui Scărlătescu” / Video

De Oana Savin, pe

Jean Gavril și fratele său, Dinu, au participat, marți seară, la Chefi la Cuțite, surprinzându-i pe chefi cu preparatul lor.

După ce au cucerit publicul cu evoluția lor în America Express, cei doi frați au vrut să încerce să îi cucerească și pe chefi cu preparatul lor exotic.

Jean Gavril și Dinu, la Chefi la Cuțite

Încă de când au intrat în bucătărie, Dinu a recunoscut că el nu știe să gătească, astfel că responsabilitatea creării unei farfurii bune a căzut în mâinile fratelui său mai mare.

„Eu personal nu gătesc nimic”, a mărturisit Dinu, în timp ce Jean Gavril a completat: „Nu a intrat în bucătărie în viața lui”.

„Vrem să îi facem o surpriză lui Scărlătescu și încercăm să gătim ceva ce am degustat în Marea Caraibe și sperăm să ajungem cu gustul măcar puțin aproape de supa aia pe care am gustat-o acolo. E o supă de fructe de mare cu cocos”, a afirmat Jean Gavril înainte de a intra în bucătărie.

Citește și: Schimbări majore în emisiunea „Chefi la Cuțite”. Noi reguli în sezonul 11: „Va fi dezastru la amuletă”

Dacă la America Express, frații au demonstrat că, orice li s-a întâmpla, nu-și pierd optimismul, în
bucătărie cei doi au aceeași energie.

Cei doi frați au urmărit cu emoție în timp ce chefii au degustat preparatul lor.

„Vă fac cunoștință cu echipa care, de fiecare dată când trebuia să câștige, mai avea atât și își dădeau cu stângul în dreptul”, a afirmat bucătarul cu care frații s-au întrecut în America Express, în momentul în care aceștia au intrat în platou.

Citește și: Luptă acerbă la „Chefi la Cuțite”. Cei trei jurați, puși în dificultate în prima ediție a sezonului 11

Au vrut să îl impresioneze pe chef Scărlătescu, și au reușit. Au primit două cuțite: unul de la Cătălin Scărlătescu și unul de la Florin Dumitrescu. În schimb, Sorin Bontea nu s-a arătat încântat de supa făcută de frați.

Jean Gavril și Dinu au plecat acasă cu cuțitele invitaților.

A doua amuletă, oferită de Mario Fresh

În a doua ediție a sezonului 11 „Chefi la Cuțite”, s-a dat din nou o bătălie cruntă pentru amuletă. De data aceasta, inivtatul surpriză a fost chef Iosif Ștefănescu, care și-a dorit foarte mult victoria.

Cel care a degustat de data aceasta preparatele celor patru bucătari și a decis la cine merge amuleta a fost Mario Fresh.

Citește și: Dan Cruceru, participant la Chefi la Cuțite: „Ești pus în fața situației de a alege”. Cine a câștigat prima amuletă / Video

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea câștiga mii de euro pentru emisiunea Chefi la Cuțite

„Nu vreau să-i supăr, pentru că toți sunt prietenii mei, dar asta-i competiția și pentru asta suntem aici, nu? Și eu când am fost la ei, am avut foarte mari emoții când îi priveam și mă jurizau”, a afirmat artistul.

Pentru a obține amuleta care le oferea posibilitatea de a salva un concurent de la eliminare, chefii au fost nevoiți să pregătească un peparat care să conțină 11 legume.

După ce a degustat toate cele patru farfurii, Mario Fresh a decis: amuleta merge la chef Cătălin Scărlătescu.

Este a doua seară la rând când bucătarul primește amuleta, având acum în palmares două avantaje.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jean Gavril și Dinu, la Chefi la cuțite

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter