Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la „Te Cunosc de Undeva!”: „E foarte greu”

De Oana Savin, pe

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de pe Antena 1. Artista a fost extrem de emoționată în momentul în care a văzut care sunt personajele în care ea și partenerul ei, Jean Gavril, trebuie să se transforme.

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, au primit de la ruletă o transformare cu totul şi cu totul emoţionantă. Cei doi se vor transforma în cea de-a treia ediţie a transforming show-ului, difuzată în Sâmbăta Mare, de la 20:00, în Benone Sinulescu şi vor interpreta melodia Prin pădure, pe cărare.

Anca Țurcașiu, în lacrimi la „Te cunosc de undeva!”

În momentul în care au ajuns la primele antrenamente, pe Anca au copleşit-o emoţiile şi nu şi-a putut stăpâni lacrimilie. 

„Mă emoționează foarte tare să fac asta, pentru că l-am îndrăgit mult și am avut o relație de prietenie foarte frumoasă, aşa că îmi este greu. E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu, la antremanentele pentru cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!.

La rândul lui, Jean a mărturisit că pe lângă emoţiile interpretării, resimte din plin şi dificultatea piesei.

Citește și: Cine este Codruța Filip de la „Te cunosc de Undeva!”. A studiat pedagogia și dreptul, dar a ales muzica

„Cel mai greu din referința asta este să încerci să menții ritmul, care este unul foarte rapid”, a explicat Jean Gavril.

Cum s-au descurcat Anca şi Jean, dar şi colegii lor cu transformările din cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind show-ul sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: Cine e Radu Țibulcă, partenerul lui CRBL de la „Te cunosc de undeva”. Din ce câștigă bani

Anca și Jean, lăudați de jurații emisiunii

În ediția trecută a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu și Jean Gavril au fost lăudați de cei cinci jurați ai show-ului de transformări.

Cei doi s-au transformat în Tina Turner, iar interpretarea lor a atras doar cuvinte de laudă de la Mihai Petre, Aurelian Temișan, Oazana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob.

Citește și: Cine este Valentin Sanfira de la „Te cunosc de undeva!”. Drama trăită de mama lui: „Atunci a fost doliu în familia noastră”

Citește și: ADDA, moment complicat la „Te cunosc de undeva!”: „Pe mine m-a antrenat și soțul acasă”

„Atât de credibili, atât de siguri și bucuria asta pe care ați avut-o să cântați această partitură. Mi se pare genial, bravo! V-am savurat secundă cu secundă”, a spus Ozana Barabancea, încântată de apariția și interpretarea celor doi concurenți.

„Voi ați avut impresia că atunci când a intrat Anca îl vedeți pe Jean. Eu sunt invers. Acum când îl văd pe Jean am senzația că o văd pe Anca. Nu-mi vine să cred ce picioare frumoase are Jean. E incredibil”, a spus Mihai Petre amuzat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anca Țurcașiu și Jean Gavril la „Te cunosc de undeva”

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter