Jean-Claude Van Damme, în vizită în România. Actorul a fost filmat dansând pe manele

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:20

Actorul Jean-Claude Van Damme (60 de ani) a vizitat de curând România. În timp ce se afla într-un taxi în București, actorul a fost filmat de către șofer dansând pe una dintre piesele lui Tzancă Uraganu.

Actorul a venit în România și a cinat în restaurantul bucătarului Joseph Hadad. „Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme. În 2005, la Casa Vernescu, și astăzi, la Mace by Joseph Hadad.

A trecut atât de mult timp, dar, privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”, a scris Joseph Hadad în mediul online.

Jean-Claude Van Damme, în vizită în România. Actorul a fost filmat dansând pe manele

Câteva ore mai târziu, un tânăr a intrat live pe Facebook de la volan. În dreapta lui se afla Van Damme, iar în fundal se auzea una dintre manelele solistului Tzancă Uraganu. „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul.

Ulterior, când a realizat că era filmat, actorul a spus: „No good for social network! [Nu este în regulă pentru rețelele de socializare]”. În cele din urmă, actorul s-a relaxat. În doar câteva ore, videoclipul a devenit viral. Postarea are aproape 3 mii de reacții și 2 mii de comentarii.

„Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ce i-ați făcut!; Ai făcut istorie!; Așa suntem noi, românii, facem mișto de alții mai șmecheri decât noi; Nu pare foarte fericit; L-au răpit!; S-a furat mireasa!”, au fost doar câteva dintre comentariile live-ului. Videoclipul îl găsiți mai jos!

Citește și:

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Artista Halsey, mamă pentru prima oară! Primele imagini cu fiul solistei

Incredibil cât de mult îi seamănă! Ea este sosia lui Scarlett Johansson

Jean-Claude Van Damme a fost și rămâne unul dintre cei mai iubiți actori de filme de acțiune, fiind îndrăgit pentru aparițiile sale în peliculele Bloodsport (1988), Double Impact (1991) și Universal Soldier (1992).

Pe actuala lui soție, Gladys Portugues (63 de ani), Van Damme a cunoscut-o la o ședință foto. Perechea s-a căsătorit în anul 1987. Împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Kristopher (34 de ani) și Bianca Bree (30 de ani).

În 1992, cuplul se separă după ce culturista află că actorul a înșelat-o cu actrița Darcy LaPier (56 de ani). Van Damme și LaPier se căsătoresc în 1994 și divorțează trei ani mai târziu, în 1997.

Au împreună un fiu, Nicholas, acum în vârstă de 25 de ani. În timp ce actrița era însărcinată cu fiul lor, Van Damme a înșelat-o pe platourile de filmare ale peliculei Street Fighter (1994) cu artista Kylie Minogue (53 de ani).

În 1999, actorul s-a recăsătorit cu Gladys și, deși sportiva a depus actele de divorț pentru a doua oară în 2015, cuplul este și acum împreună.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter