Jane Seymour, despre secretul tinereții fără bătrânețe. „Pentru mine nu funcționează dietele”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 15:11

V-o mai amintiți pe Jane Seymour, celebra actriță care a interpretat personajul Dr. Quinn, în serialul fenomen, cu același nume, din anii ’90?

Actrița are acum onorabila vârsta de 70 de ani și își impresionează fanii cu fiecare apariție publică, datorită siluetei ei de invidiat. Jane Seymour este o adevărată maestră în arta de a îmbătrâni frumos și a dovedit acest lucru cu pictorialul sexy pe care l-a făcut la vârsta de 67 de ani.

 În urmă cu trei ani, actrița a apărut, pentru a doua oară după 45 de ani, într-un pictorial incendiar în celebra revistă pentru adulți Playboy, devenind astfel, cea mai în vârstă femeia care pozează pentru această publicație.

Citeşte şi: Barbra Streisand și-a clonat de două ori animalul de companie

Secretul tinereții fără bătrânețe al actriței stă în stilul de viață pe care l-a ales, dar și în acceptare și în puterea de a trece peste obstacolele vieții cu pozitivism.

“Am avut o experiență îngrozitoare în trecut, era să mor și am fost resuscitată. Mi-am dat seama atunci că singurul lucru pe care îl iei cu tine după moarte este dragostea pe care le-ai împărtășit-o celorlați în timpul vieții. Și ce ai făcut diferit în această lume”, povestea Seymour, într-un interviu pentru publicația prevention.com.

Citeşte şi: Jane Seymour, siluetă impecabilă în costum de baie la 70 de ani

Jane Seymour a moștenit atitutdiena de luptătoare de la mama ei, care s-a confruntat cu multe lipsuri materiale în tinerețe, dar a fost un adevărat exemplu pentru mulți.

“Nu avea bani Și nu-și putea permite tratamente faciale. Dar avea grijă de ea. Și filosofia ei de viață era că fiecare om trece prin provocări și trebuie să le accepte, să-și deschidă inimile și să-i ajute pe ceilalți. Ajutându-i pe ceilalți, te ajuți pe tine”, mărturisea Jane, despre mama ei.

Citeşte şi: Jane Fonda, o nouă apariţie superbă la 75 de ani

Legat de aspectele “tehnice” ale unui trup de invidiat, Jane Seymour a dezvăluit că elementele cheie sunt simplitatea și găsirea echilibrului între alimentație, exercițiile fizice și îngrijirea pielii.

“În cazul meu nu au funcționat niciodată dietele. Pentru că sunt o gurmandă. Îmi cultiv și creasc singură fructele și legumele și ador mâncărurile savuroase, cu gust. Iar toată nebunia cu stabilirea unor cifre exacte pe cântar… sincer, nu m-a atras niciodată”, a dezvăluit actrița.

Jane spune că a încercat postul intermitent, iar acest stil alimentar i se potrivește. Altfel, nu se dezice de la un pahar cu vin sau ciocolată neagră cât timp consumă regulat legume proaspete cu guacamole pe post de snack-uri.

Citeşte şi: Cum arăta David Beckham în urmă cu 20 de ani. Abia dacă-l recunoști

Actrița practică regulat yoga și pilates și își ascultă nevoile corpului pentru că, spune ea, “odată cu înaintarea în vârstă, corpul nu mai funcționează la fel și tu vrei să-l faci să funcționeze.”

Preocuparea pentru ten și piele este regulă de aur pentru Seymour. Actrița spune că nu este adepta intervențiilor permanente, făcând referire la operațiile estetice și la lifting facial.

“Nimeni nu se gândește la cum arată pielea de la gât. Oamenii sunt atât de obsedați de un rid, încât uită de frumuseța îmbătrânirii care se vede prima oară în zona gâtului, a decolteului, a brațelor…”, a mai spus celebra actriță.

Jane Seymour s-a căsătorit și a divorțat de patru ori și are patru copii: doi din al treilea mariaj cu David Flynn (1981-1992), pe Katherine și Sean, și doi fii gemeni, John și Kristopher, din al patrulea mariaj cu actorul James Keach (1993-2015).

Prima oară, Jane a fost căsătorită cu Michael Attenborough ( între 1971-1973), iar a doua oară, din 1977 până în 1978, cu Geoffrey Planer.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter