Jackie Stallone a murit. Mama actorului Sylvester Stallone avea 98 de ani

De Unica.ro, pe
Jackie Stallone, mama celebrului actor Sylvester Stallone, s-a stins din viață la vârsta de 98 de ani. Aceasta era un renumit astrolog şi promotor al circuitului feminin de wrestling. 

Vestea că Jackie Stallone a încetat din viață a fost făcut de fratele actorului, cântărețul Frank Stallone. Acesta a transmis că mama lui “a murit în somn, aşa cum îşi dorea”.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

“Fratele meu Sylvester a avut toată viața grijă de ea ca de o regină. Nu voi mai putea să îmi sun mama și să mă certe că nu m-am însurat până acum. Noi toți am iubit-o, iar amintirea ei va predomina în gândurile noastre. Îmi va fi dor de tine mereu, mama“, a scris Frank pe rețelele de socializare, unde a descris-o pe mama sa ca fiind “o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This morning my brothers and I lost our mother Jackie Stallone . She was the mother to four children, Tommy, Sylvester, Frankie and my late sister Toni Ann. She was a remarkable woman working out everyday full of spunk and fearless . She died in her sleep as she had wished. It was hard not to like her, she was very eccentric and flamboyant person. She was born on November 29 th 1921 in Washington DC ,she lived through prohibition , the depression and World War II . I would talk to her for hours about the 20’s 30’s and 40’s. It was a history lesson. Her mind was as sharp as a razor till the day she died. She never wore a mask a true revolutionary gal . I guess I’m drowning my emotions in tears and to much vino. But when you’ve known someone for 70 yrs it tough and sad. She had seven grandchildren and 3 great grandchildren . My brother Sylvester took care of her like a Queen for all of her life. I will never be able to call my mom again or have her yell at me why I never got married . But we all loved her and her sprit to survive and prevail . I’ll miss you always mommy. @officialslystallone

O postare distribuită de Frank Stallone (@frank.stallone) pe


“Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale. Nu a purtat niciodată mască, a fost o adevărată femeie revoluționară”, a mai adăugat el.

Și Sylvester Stallone a făcut o postare pe Instagram prin care și-a arătat recunoștința pentru cea care i-a dat viață.

“O mamă care mereu a crezut și și-a încurajat fiii. Ea a fost fana nr.1 a lui Sly și Frank. Ne vom aminti mereu de carisma ei și de iubirea necondiționantă“, a scris actorul.

Cine a fost Jackie Stallone

Jackie, pe numele său real Jacqueline Frances Labofish, a avut o viață demnă de un scenariu de film. După ce a fugit de acasă la 15 ani pentru a se alătura unei trupe de circ, a lucrat ca trapezistă timp de doi ani. Apoi devenit cântăreaţă de cor în spectacole jucate pe Broadway. În anii ’50 a deschis o sală de sport dedicată femeilor, Barbarella’s.

A prezentat mai târziu exerciţii de fitness într-o emisiune TV difuzată de un post local din Washington. În anii ’80 a devenit promotor al circuitului feminin de wrestling GLOW (Gorgeous Ladies of Wrestling). În anii ’90 a devenit cunoscută ca astrolog. În 1989, a publicat cartea “Star Power: An Astrological Guide to Supersuccess”, potrivit știrileprotv.ro.

De asemenea, a pretins că a inventat termenul “rumpology”, care se referă la arta de a ghici viitorul unei persoane prin descifrarea liniilor şi formelor feselor sale.

Citește și: A murit Michael Lonsdale. Actorul avea 89 de ani

Îndrăgostită de sport, Jackie Stallone a făcut antrenamente și după 90 de ani.

A fost căsătorită de trei ori: cu Frank Stallone Sr., tatăl celor doi fii, Sylvester și Frank, cu Anthony Filiti, tatăl fiicei sale Toni D’Alto, care a murit de cancer în 2012, la 48 de ani, și cu Stephen Devine, în 1998.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Jackie Stallone.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter