Islanda nu va suține un recital live la Eurovision 2021. Un membru al trupei a ieșit pozitiv la testul COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 13:00
Trupa Daði og Gagnamagnið, reprezentanta Islandei la Eurovision 2021, nu va putea concerta live pe scena de la Rotterdam, după ce un membru al grupului a fost testat pozitiv pentru COVID-19. 

Un membru al grupului Daði og Gagnamagnið, care reprezintă Islanda la Eurovision 2021, a primit rezultat pozitiv la testul COVID-19. Trupa nu va mai putea urca pe scena de la Rotterdam nici pentru repetițiile ce ar fi trebuit să se desfășoare miercuri, 20 mai, nici pentru a susține un recital live, așa cum era programat pentru joi, 21 mai,  în a doua semifinală.

Grupul din Islanda va rămâne însă în competiție, iar pe micile ecrane va fi difuzată repetiția lor din data de 13 mai, după cum au anunțat organizatorii Eurovision 2021.

„În colaborare cu EBU şi radiodifuzorul gazdă, Daði og Gagnamagnið a luat decizia dificilă de a se retrage din reprezentaţiile de anul acesta de la Eurovision Song Contest. Ei vor să cânte doar ca grup. Cântecul lor va rămâne în competiţie şi va fi difuzată repetiţia lor înregistrată pe scenă pe 13 mai”, a fost anunţat.

Mesajele transmise de membrii grupului din Islanda

Citește și: Roxen nu s-a calificat în finala Eurovision 2021. Reacția lui Mihai Trăistariu

Roxen: “Când am urcat prima dată pe scena Eurovision, la repetiții, am început să plâng, a fost copleșitor”

Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Antonia, mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță: „Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!”

Solistul Daði Freyr transmis pe Twitter că vestea infectării cu SARS-CoV-2 a unui membru Daði og Gagnamagnið a fost o mare surpriză.

„Am fost toţi extrem de atenţi întreaga călătorie, aşa că asta vine ca o mare surpriză”, a spus acesta, precizând că în ciuda situației, el și colegii lui sunt mândri tot performanța lor.

Și Jóhann Sigurður Jóhannsson a mărturisit pe rețelele de socializare că este „șocat și dezamăgit” de faptul că testul COVID-19 a ieșit pozitiv: „Sunt sănătos. Este dificil pentru că am muncit foarte mult și chiar îmi doream foarte mult să ajungem aici”, potrivit BBC

Un membru al delegaţiei Islandei a primit rezultat pozitiv la testul COVID-19 în weekend, însă luni rezultatele testelor membrilor grupului au fost negative. Toţi s-au izolat în hotelul din Rotterdam şi au făcut regulat teste în ultimele zile.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter