Irinuca o scapă pe Moni de datorii

De Libertatea.ro, pe

Necazurile se ţin lanţ de capul Monicăi Gabor (26 de ani). Vezi cum zestrea Irinucăi o poate scăpa pe Moni de datorii.
 
Avocata Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o în urmă cu aproximativ trei ani, în procesul de divorţ cu milionarul Irinel Columbeanu, a făcut demersuri pentru a-şi recupera peste 70.000 de euro, sumă pe care fosta sa clientă i-o datora.
 
Cum toate conturile Monicăi din România sunt pe zero, avocata a solicitat sechestru asupra bijuteriilor despre care vedeta spunea că vor fi purtate de Irina peste 11 ani, la petrecerea de majorat. Până acum, iubitei milionarului chinez „Mr. Pink” i-au putut fi extraşi din cont doar 1.000 de euro, singura sumă pe care o deţinea.
De aproximativ trei ani, avocata Tripona Murgu încearcă în zadar să recupereze de la fosta sa clientă Monica Gabor câteva zeci de mii de euro, sumă pe care aceasta i-o datorează pentru serviciile făcute după ce a reprezentat- o în procesul de divorţ cu Irinel Columbeanu.
 
În ciuda faptului că băcăuancei i s-a pus sechestru pe avere, Moni nu a putut fi executată silit decât cu 1.000 de euro, singurii bani pe care ea i-a avut puşi la păstrare într-un cont din România.
 
Citeşte mai multe despre Moni şi irinuca, în exclusivitate pe Libertatea.ro.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter