Ioana Ginghină, despre noaptea nunții: „Era patul plin de bani, cui îi mai stătea gândul la sex?”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 iunie 2018, 17:10
Ioana Ginghină și-a amintit despre noaptea nunții și a făcut niște dezvăluiri sincere despre fericitul eveniment care s-a petrecut în urmă cu 11 ani.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au dorit o nuntă ca-n povești și au angajat o firmă să se ocupe de organizare, mai ales că atunci Ioana juca în telenovela Inimă de țigan și participa la emisiunea Dansez pentru tine, având toată ziua ocupată. Chiar dacă nu s-a implicat foarte mult în organizarea propriei nunți, Ioana s-a preocupat în mod deosebit de noaptea nunții, care voia să fie una cu totul și cu totul specială.

Ioana Ghinghina si alexandru papadopol

Însă, planurile au fost date peste cap, după cum ea însăși a povestit pentru Libertatea: “Noaptea nunții mi-aș fi dorit să fie altfel, noi am făcut nunta la hotel la Hilton și ne-au dat cameră unde se spune că a stat și George Michael și voiam să fie altfel. Îmi luasem o cămașă de noapte foarte sexy și, efectiv când m-am văzut cu atâția bani, nu am avut în viața mea atâția bani grămadă, nu am putut să mă abțin să nu îi număr. Efectiv i-am pus pe pat, am deschis toate plicurile și de atunci nu am mai avut atâția bani, efectiv să îi ai în mână! Era patul plin de plicuri și de bani, cui îi mai stătea gândul la sex? Numai să numărăm banul, frate! I-am și spus de atunci, nunta este un credit în rate, primești banii și tu îi dai oricum în rate, înapoi, nu e că îți rămân ție. Dar e o bucurie că ai avut așa deodată bani”, – a declarat Ioana Ginghină pentru sursa citată.

Citește și – De ce s-a despărțit Claudia Pavel de tatăl băiețelului său

Citește și – Camelia Potec are probleme cu sarcina

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter