Ioana Ginghină a amânat nunta. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, plănuiau să se căsătorească în această toamnă. Perechea s-a logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020. Recent, însă, Ioana a declarat că nunta a fost amânată.

Ioana Ginghină și-a amânat nunta. Care este motivul

Deși se iubesc, Ioana și Cristi nu erau nerăbdători să-și oficializeze relația. Cu toate acestea, perechea era „presată” să facă acest pas la rugămintea unor prieteni care și-i doreau drept nași. Fiindcă acel cuplu nu se va mai căsători atât de repede pe cât aveau în plan, Ioana și Cristi și-au amânat și ei nunta.

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași. Ca să putem fi nași, trebuie să ne căsătorim. (…) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc, dar așteptă bebelușul și abia după o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie, probabil, o să fim nași. Atunci, automat, o să facem și nunta”, a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars, potrivit Spynews.

Căsnicia cu Pitulice va fi a treia pentru actriță. Ioana s-a căsătorit pentru prima dată la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică. După divorțul de acesta s-a recăsătorit cu actorul Alexandru Papadopol, alături de care are și o fiică, Ruxandra.

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia. (…) Chiar m-am și gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista (n.red.: pentru nuntă). Mi-am dat seama că, dacă fac o nuntă, nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni”, a mai spus actrița, tot la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice

Citește și: Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Citește și: Ioana Ginghină are o soră vitregă pe care nu a cunoscut-o niciodată

Citește și: INTERVIU. Alexandru Papadopol, protagonist în filmul „Balaur”, despre perioada pandemiei: „Lipsa unei predictibilități a fost bulversantă”

În ianuarie 2022, Ioana spunea că nu știe dacă îl va invita pe Alexandru la nunta ei.

„Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că, după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere”, declara actrița atunci, pentru WOWbiz.

Ce relație au Alexandru Papadopol și Cristi Pitulice?

„Nu știu de ce se miră lumea atât de tare la un astfel de comportament. Da, ne-am certat acum 4 ani, ok, toată lumea se ceartă, dar asta nu înseamnă că nu există împăcare. Cristi este un bărbat matur, care înțelege foarte bine situația și nu are nicio problemă în sensul acesta. Să nu credeți că Alexandru nu este bine venit în casa noastră și el știe asta”, spunea actrița în iunie 2022, pentru Impact.

Ioana Ginghină, despre al doilea copil: „Consider că am atins o vârstă la care…”

În mai 2022, Ioana a vorbit despre al doilea copil.

„Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider că am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea să fiu, după 50 de ani, o mamă cum am fost cu Ruxi. Eu sunt o mamă foarte activă, facem activități împreună. Mi-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel”, a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ioana Ginghină: „Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară”

„Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară, pentru că nu mai sunt dispusă să fac un tratament. Acum câțiva ani am făcut și nu am avut neapărat un succes. Mai mult m-am îngrășat. Am discutat cu Ruxandra, dar ea este mult prea mare ca să o bucure sau să o întristeze acest eveniment”, mai declara actrița în 2021.

„Din propria mea relație cu sora mea, ea e mai mică decât mine cu 11 ani, cred că de-abia de când a devenit ea mamă, deci de vreo 5 ani, suntem surori. Am fost tot timpul mamă-fiică. Eu am fost o mamă mai de gașcă pentru ea, pentru că era diferența mare de vârstă”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter