Unul dintre invitaţii Monicăi Gabor: «Am auzit că Mr. Pink are familie şi copil»

Monica nu l-a prezentat familiei pe iubitul asiatic, al cărui nume, “Mr. Pink”, pare mai degrabă o poreclă, şi nici nu povesteşte nimic despre el, de parcă ar fi un personaj fictiv. Dacă e să ţinem însă cont de dezvăluirile unui apropiat de-al ei, care ne-a şoptit că asiaticul ar fi “puţin” cam însurat şi că are un copil, este lesne de înţeles tăcerea de aur a româncuţei noastre.
Adevărul despre relaţia Monicăi Gabor cu enigmaticul ei iubit asiatic începe să iasă la iveală. La fel şi marele motiv pentru care “Mr. Pink” refuză să apară în fotografii alături de româncă. Nici la Bucureşti nu a fost văzut vreodată, în cele 15 luni de relaţie cu Moni, dar are grijă, atunci când ea vine în România, să-i trimită pe cap o armată de gorile. “Mr. Pink” nu a apărut nici măcar la evenimentul de lansare a băuturii energizante care îi poartă numele, deşi petrecerea care a fost în septembrie, la Los Angeles, a avut invitaţi aleşi pe sprânceană.

Nu l-a văzut nimeni la petrecere

Unul dintre participanţii la acest chef, unde au venit, contra cost, evident, şi cei trei copii ai regretatului Michael Jackson, ne-a făcut o mărturisire-şoc: “Este fals că «Mr. Pink» ar fi fost prezent la acel eveniment, aşa cum susţine Monica, dar că ar fi fugit de bliţurile fotografilor. De fapt, nimeni nu l-a văzut, spre surprinderea multora, mai ales că era o oportunitate de a se afla în compania atâtor nume celebre. Misteriosul bărbat se fereşte să apară în public lângă Monica. Am auzit că ar avea familie şi copil. El lucrează în compania care realizează băutura, dar nu se află, nu ştiu din ce motive, într-un post de conducere. Oricum, vă asigur că nu o să-i afle nimeni din România adevărata identitate”.
Apropiatul Monicăi ne-a mai dezvăluit că aceasta joacă după cum îi cântă iubitul chinez, care este excesiv de gelos şi de posesiv: “Dacă ea se află în ţară, iar «Mr.Pink» îi spune că vrea să se întoarcă imediat în America, atunci Monica ia avionul şi îi face rapid pe plac”.
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter