Îngrozitor! Ce s-a întâmplat cu faţa acestei vedete?

De Sandra S., pe

Actriţa s-a întors la Los Angeles duminică seară, iar pe aeroport a fost surprinsă de fotoreporteri. Ce i-a şocat pe jurnaliştii americani a fost expresia schimonosită a vedetei, semn că a abuzat de injecţiile cu colagen. Ghiceşti cine este?
Ca orice stea strălucitoare de la Hollywood, Goldie Hawn încearcă să tragă de tinereţe cât mai mult, apelând la medicul esthetician. De această dată, însă, intervenţia  a luat o turnură nedorită. Buzele actriţei arată foarte ciudat în timp ce ea încearcă să le zâmbească (probabil) fotoreporterilor veniţi să o întâmpine la aeroport.
Îngrozitor! Ce s-a întâmplat cu faţa acestei vedete?
Cine este Goldie Hawn?
La vârsta de 67 de ani, Goldie Hawn se poate lăuda cu o carieră de nota 10 în spate de actriţă, producător, regizor şi cântăreaţă – ocazional. Cele mai cunoscute filme şi seriale în care a jucat Goldie Hawn sunt Rowan and Martin’s Laugh-In, Private Benjamin, Foul Play, Shampoo, Overboard, Bird on a Wire, Death Becomes Her, The First Wives Club şi Cactus Flower – pentru care a câştigat şi un premiu Oscar, în 1969. Goldie Hawn a fost dintotdeauna apreciată pentru carisma ei şi atitudinea optimistă. Cei doi copii ai săi, Oliver şi Kate Hudson, i-au moştenit talentul artistic şi au devenit actori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter