Încă o nuntă în Familia Regală Britanică

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Luni, 22 ianuarie 2018, 15:30
După anunțul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle din mai 2018, încă un membru al Familiei Regale Britanice se căsătorește.

Este vorba despre Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta aIIa și fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah Ferguson, iar anunțul a fost făcut azi de Casa Regală Britanică.

Printesa Eugenie si Jack Brooksbank logodna

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbanks

Prințesa Eugenie are 27 de ani și tocmai și-a anunțat nunta cu iubitul ei, Jack Brooksbank, de 31 de ani, om de afaceri. Nunta va avea loc la toamnă, în același loc în care se însoară și Prințul Harry – Capela St. George din Windsor (foto).

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au cunoscut în 2010 într-o excursie la schi, iar cererea în căsătorie a avut loc la începutul acestui an, în timpul unei vacanțe în Nicaragua. Jack Brooksbank  face parte dintr-o familie privilegiată dar, cu toate astea, nu a urmat cursurile unei universități și a preferat să se angajeze în domeniul ospitalității.

Acesta a fost managerul unuia dintre cele mai în vogă cluburi de noapte din Londra, Mahiki, loc frecventat des și de Printul Harry, iar acum are propia lui afacere cu comercializare de băuturi alcoolice și e ambasador de brand al unei mărci de tequila produse de George Clooney, Casamigos Tequila.

(Foto: Northfoto, Twitter)

 

Citește și – Prințul Harry se va căsători cu actrița Meghan Markle. Povestea incredibilă a inelului de logodnă

Citește și – Alimentul interzis la Casa Regală. Ce nu mănâncă niciodată familia regală

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter