Cât costă hainele purtate de Meghan Markle în documentarul care face furori pe Netflix. Doar pentru pijamale a plătit 250 de dolari

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 18:24

Cât costă hainele purtate de Meghan Markle în serialul „Meghan & Harry”? Documentarul care îi are în prim-plan a depășit orice record pe Netflix, intrând în categoria celor mai bune producții la debut. Vizionată de milioane de oameni, seria a atras atenția pe mai multe planuri, dincolo de viața privată a celor doi.

Astfel că unul dintre subiectele atent analizate a fost cel al modei. Piesele vestimentare care apar în documentarul „Harry și Meghan” de pe Netflix conturează cu grijă dabloul producției de succes. De la cămășile în carouri J Crew, la ochelarii de soare Ray-Ban și până la alte accesorii Denim, toate fac parte din filmările în care apar cei doi.

Meghan Markle, ținute simple, dar de la branduri de lux în documentarul „Harry și Meghan”

Nimic din povestea televizată a celor doi nu este obișnuit și mai ales nu a trecut neobservat. Până și curățarea hainelor a fost studiată în cel mai mic detaliu. Pentru segmentele de interviu ale documentarului Netflix, în care Meghan dezvăluie parcursul de a deveni iubita unui prinț, fosta actriță poartă un pulover Krista Elsta din cașmir albastru pal.

Vestimentația protagoniștilor, atent analizată înainte de fiecare filmare

Citește și: „Harry și Meghan” a devenit documentarul care a spart toate topurile Netflix. Suma uriașă încasată de cei doi

Piesa vestimentară, concepută pentru a fi confortabilă și totuși să arate șic este accesibilă pornind de la un preț de 158 de lire sterline, scrie British Vogue.

Există mai multe lucruri în acest amestec de lână confortabilă. Culoarea emulează paleta neutră pe care Meghan a adoptat-o la momentul intrării sale în familia regală britanică. Ea nu avea voie să poarte aceleași nuanțe ca și membrii mai în vârstă ai familiei regale.

Meghan Markle, nevoită să poarte culori diferite față de Regina Elisabeta a II-a

Cu nuanțele Reginei Elisabeta scoase din discuție, opțiunile lui Kate Middleton, ducesa au dus spre tonuri de bej, nuanța caramelei sau cea a fulgilor de ovăz. „Am purtat o mulțime de tonuri stinse”, spune Meghan în prima serie a documentarului. „Nu încerc să ies în evidență aici… nu există nicio versiune în care să mă alătur acestei familii și să nu încerc să nu fac tot ce pot pentru a mă integra.”, a mai adăugat Meghan Markle.

Deși era obișnuită so poarte nuanțe de crem, Meghan Markle a ales să se etaleze cu o rochie de culoare albastru electric, atunci când și-a anunțat retragerea din viața regală britanic

De la rochia albă personalizată Louis Vuitton pe care a purtat-o recent pentru a primi premiul Ripple of Hope Award la cămașa de mătase care face parte din cealaltă apariție din interviul ce apare în documentarul Harry & Meghan, specialiștii spun că nu există nimic nou de spus despre stilul ducesei.

În teaserul pentru unul dintre episoadele de început, Meghan Markle poartă un puloverul din cașmir și lână, în dungi roșii, estimat la 295 de dolari, de la La Ligne, peste o pereche de pijamale Bonne Nuit din bumbac roșu care costă aproximativ 250 de dolari. În spatele ei se află o pătură Hermès Avalon din cașmir, care pornește de la suma de 1.625 de dolari și care a devenit virală odartă cu apariția sa în emisiune, scrie The Wall Street Journal

Documentarul lui Harry și Meghan, record absolut pe Netflix

Puloverul Marin și pijamalele Bonne Nuit sunt genul de lucruri confortabile pe care femeile care sunt în pas cu moda le poartă acasă.  În timpul pandemiei, Anna Wintour de la Vogue a făcut o serie de videoclipuri de acasă în timp ce purta piese La Ligne, inclusiv puloverul Marin. Melling a spus la momentul respectiv că: „Există aceste lucruri confortabile de care am devenit dependenți în timpul pandemiei și le aducem cu noi în 2022 și 2023”.

Din serial nu lipsesc nici accesoriile cu care fanii celor doi s-au obișnuit deja., inclusiv o brățară Cartier Love și un ceas Tank, care sunt, de asemenea purtate în documentarul Netflix, Harry & Meghan.

Soția lui Harry iubește și ceasurile Cartier, de ani de zile. În 2015, ea a spus într-un interviu acordat revistei „Hello” că și-a cumpărat o versiune în două tonuri a modelului Tank.

„Harry & Meghan”, documentarul difuzat de Netflix despre viața Prințului Harry al Marii Britanii și a soției sale, a devenit cel mai vizionat documentar din istoria platformei, în prima săptămână de după lansare, potrivit companiei de streaming.

„Harry & Meghan” este al doilea cel mai vizionat serial în limba engleză de pe Netflix, la nivel global, în perioada 5 – 11 decembrie. A fost întrecut doar de serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton, o reinterpretare a serialului Familia Addams, precizează The Guardian.
Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter