Încă o lovitură pentru Brenda din serialul Beverly Hills, 90210! Actrița Shannen Doherty divorțează și de cel de-al treilea soț

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 11:40

Shannen Doherty a cerut oficial divorțul de soțul ei, Kurt Iswarienko, după 11 ani de căsnicie, potrivit documentelor obținute de TMZ.

Actrița din Beverly Hills, 90210, în vârstă de 52 de ani, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 12 aprilie, a declarat că este despărțită de fotograf din luna ianuarie a acestui an.

Shannen Doherty se luptă cu divorțul, dar și cu boala

Surse au declarat pentru presă că Shannen Doherty – care a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru în februarie 2020 – după ce în prima fază a învins boala, nu este bine din punct de vedere al sănătății, ceea ce face despărțirea lor cu atât mai dificilă.

Cei doi au spus „Da” în 2011 și nu au avut niciun copil pe parcursul mariajului. Căsnicia cu Kurt este a treia pentru actriță, care a mai fost căsătorită cu Ashley Hamilton și apoi cu Rick Salomon.

„Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen și-l dorea. Din păcate, ea a simțit că nu mai are altă opțiune”, a declarat reprezentanta starului de la Hollywood, Leslie Sloane.

Shannen Doherty a mai fost căsătorită de două ori înainte

Înainte de Kurt, vedeta a mai fost măritată cu Ashley Hamilton din1993 până în 1994. Shannen Doherty i-a spus mai târziu „Da” lui Rick Salomon, în 2002, dar căsătoria lor a fost anulată nouă luni mai târziu, în 2003.

În februarie 2020 s-a aflat că actrița Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul patru, asta după ce boala intrase în remisie în 2017.

În timpul unui interviu pentru People, în 2019, vedeta a vorbit despre cum lupta ei cu cancerul le-a făcut relația mai puternică.

Citeşte și: Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta ei cu cancerul: „Niciodată nu mă plâng, boala face parte din mine”

Actrița era mândră de relația pe care o avea cu soțul său

„Cancerul ne-a făcut relația mai solidă”, a spus Shannen Doherty pentru publicație la acea vreme. „Kurt și cu mine avem o apreciere mult mai profundă unul pentru celălalt acum”, a precizat ea.
În 2015, actrița a fost diagnosticată cu cancer de sân. A făcut o mastectomie și au urmat ședințe de chimioterapie. Boala a intrat în remisie în 2017, dar a revenit în 2020.

Shannen Doherty a spus că, de fapt, cancerul nu afectează doar persoana bolnavă”, ci și oamenii din viața ei. „Ne-a modelat pe amândoi. Privim viața diferit acum. Kurt și cu mine ne uităm unul spre celălalt cu un respect atât de profund. El a fost stânca mea în toate privințele posibile și s-a asigurat că știu cât de mult mă iubește și mă prețuiește”, a mai spus actrița.

„Acum avem o apreciere mult mai profundă unul pentru celălalt și o capacitate mult mai mare de iertare”, a adăugat ea.

Citeşte și: Shannen Doherty pare că a întinerit. S-a fotografiat alături de colegele din Beverly Hills 90210

Shannen Doherty îl numea pe Kurt Iswarienko stânca ei

Mai târziu, în 2021, în timp ce își promova filmul, List Of A Lifetime, Shannen Doherty le-a explicat oamenilor că lupta ei cu boala face parte din viață în acest moment și a făcut referire la soțul ei.

„Soțul meu spune că nimeni nu și-ar da seama că am cancer, dacă nu s-ar fi aflat, pentru că nu mă plâng niciodată cu adevărat. Nu prea vorbesc despre asta. În acest moment, face parte din viață”, susținea actrița.

Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie romantică, care a avut loc în Malibu, în octombrie 2011. Cu puțin timp înainte ca știrile despre divorțul de Kurt Iswarienko să iasă la iveală, Doherty și-a sărbătorit, pe 12 aprilie, ziua de naștere.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter