Imagine șocantă cu Kate Middleton pe coperta The Mirror. „Arată de parcă ar avea 100 de ani. E ridicol”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 noiembrie 2022, 09:47

The Mirror a publicat pe copertă o fotografie în care prințesa Catherine de Wales pare mai bătrână cu cel puțin 20 de ani. Imaginea a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

Fotografia puternic retușată în Photoshop a lui Kate Middleton, apărută pe coperta tabloidului britanic The Mirror, a fost publicată pe pagina de Twitter „Royal Tea with Brittany”.

Imaginea în care Prințesa de Wales apare îmbătrânită a stârnit un val de reacții

„Pentru numele lui Dumnezeu, ce i-au făcut fotografiei prințesei Catherine? Ce dezgustător că au modificat în Photoshop poza în acest fel!” este comentariul din dreptul imaginii publicate.

Citește și: Gina Bradea a dezvăluit de ce a fost operată. „Să vă spun ce mi s-a întâmplat!”

Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. Lucia Bubulac a ajuns în Top 100 de femei de succes din România!

Răzvan Botezatu: „Vreau să mă căsătoresc! N-am simțit pentru niciun bărbat așa ceva!” / Exclusiv

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță zodiile care vor avea parte de schimbări majore până la finalul lui noiembrie

Cum explică fotografii această eroare: „Nu a fost făcut cu intenție”

Fotograful Glenn Gratton a explicat că eroarea s-a produs atunci când a fost schimbată luminozitatea imaginii.

„Nivelurile care controlează RGB au fost modificate și ajustate incorect. L-au uniformizat pentru ca portretul să pară mai luminos, dar au mers prea departe. Nu a fost făcut cu intenție, a fost doar modul în care a fost tipărit și așa a ieșit. Hainele pe care le poartă nu mai sunt negre, sunt un fel de gri, așa că și nuanța pielii ei s-a schimba”, a spus Gratton.

Fotograful William Henry este de părere că nu s-au folosit efecte de deformare a feței.

„Imaginea a devenit foarte animată și, prin urmare, culoarea ținutei ei s-a schimbat. Odată cu iluminarea intensă a imaginii, imaginea deja strălucitoare a devenit mai strălucitoare și îmbunătățește aceste aspecte. Când m-am uitat cu atenție în Photoshop, nu părea că niciun efect de deformare a fost adăugat la modificările formei feței”, potrivit ziare.com.

Fotografia cu Kate Middleton i-a supărat pe fanii familiei regale

Fotografia originală a fost realizată la The Cenotaph, un memorial de război din Londra, în Duminica Comemorării. Kate Middleton și regina consoartă Camilla îi priveau de la balcon pe regele Charles al III-lea și prințul Willims, care depuneau coroane de flori la monument.

În opinia utilizatorilor de pe rețelele de socializare, Catherine, prințesa de Wales (40 de ani), arată cu cel puțin 20 de ani mai bătrână.

„Cine râde la urmă, râde mai bine (e de râs). Data viitoare când va apărea, Catherine va fi încântătoare ca întotdeauna. Nu poți șterge frumusețea adevărată. Modificarea de prost gust a celor de la The Mirror va fi evidentă. (Au dat cumva această sarcină unui biet stagiar?)”, „E penibil din partea lor”, „Cred că cineva i-a îmbătrânit imaginea cu 20 de ani ca să vadă cum ar arăta și a uitat să o schimbe înapoi înainte de a o tipări. Arată bine și la 60 de ani!”, „Nici măcar nu arată ca ea”, „Arată de parcă ar avea 100 de ani. E ridicol”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter