Ilie Năstase amână nunta: „Cred că am făcut o greșeală”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 25 iulie 2019, 14:37
Ilie Năstase își amână nunta cu Ioana Simion. Fostul mare tenismen al României spune că a făcut o greșeală atunci când a anunțat că se va căsători anul acesta.

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, susține că s-a grăbit cu afirmațiile și că nunta nu va avea loc în luna august, așa cum afirmase inițial, ci va fi amânată până, cel mai probabil, anul viitor: „Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo cinci ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, – a explicat Ilie Năstase.

Ilie Nastase si Ioana Simion

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil în luna martie a acestui an. Ilie Năstase a fost însurat de patru ori. Dacă pe ultimele două soții le cunoaștem, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt, de care a divorțat în toamna anului trecut, primele două soții ale tenismanului nu au fost românce. Este vorba Dominique Grazia, un manechin din Belgia alături de care a devenit tată întâia oară, și de Adelaide Alexandra King, o actriță americană împreună cu care a înfiat doi copii care au rămas în grija mamei. La rândul său, Ioana Simion este și ea divorțată, însă nu se cunosc prea multe detalii despre viața sa, nefiind o persoană publică.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter