Ilie Năstase, prima reacție după ce a fost prins băut la volan: „În România nu ai voie nici o bere”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 13:29

Ilie Năstase a rămas fără permsiul de conducere, după ce noaptea trecută agenții de la rutieră l-au prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Oprit la un control de rutină, fostul mare tenismen a fost supus unui test cu aparatul alcooltest. Potrivit unor voci, Ilie Năstase ar fi avut o alcoolemie de 0,22 în aerul pur expirat, lucru care i-a făcut pe polițiști să ia decizia de a-i suspenda permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Mai mult, fostul sportiv a primit și o amendă de 1305 lei.

Ilie Năstase, prins băut la volan. Prima declarație a fostului tenismen: „Plec din țara asta!”

“La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis Poliția într-un comunicat.

Ilie Năstase a rămas pieton pentru 90 de zile

Ilie Năstase nu se află la prima abatere în trafic. În urmă cu patru ani, pe numele lui a fost deschis un dosar penal tot din aceeași cauză. Fostul tenisman a consumat și atunci alcool înainte de a urca la volan.

Lucrurile au degenerat atunci, Ilie Năstase fiind acuzat la vremea respectivă că acuzat că ar fi fost agresiv cu polițiștii care l-au oprit în trafic.

Citește și: Soția lui Ilie Năstase, acuzată că a fugit de acasă cu două milioane de euro. Cum răspunde Ioana Năstase

În iulie 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare pentru evenimentele petrecute anterior. 

„M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Și mi-au dat o amendă”, a spus Ilie Năstase, care apoi adăugat că va pleca din țară. „Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos”, a afirmat Ilie Năstase pentru Libertatea.

Fostul tensimen, probleme și în viața de familie

lie Năstase și soția lui, Ioana, nu par să ajungă nici în intimitate la un numitor comun pentru a se putea bucura liniștiți de căsnicia lor. Surse apropiate fostului tenismen au afirmat, recent, că soția acestuia ar fi fugit de acasă. Când ar fi plecat, aceasta ar fi luat cu ea și o sumă impresionantă de bani. Ioana neagă aceste acuzații care i se aduc.

„În primul rând țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu, la adresa mea, prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate”, a afirmat soția lui Ilie Năstase.

Zilele trecute, Ilie Năstase ar fi încercat din greu să dea de cea care îi este parteneră de câțiva ani. Mai mult, femeia ar fi dispărut de acasă cu 2 milioane de euro și ar fi de negăsit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter