Iggy Azalea a născut în secret

De Oana Savin, pe
Iggy Azalea a dezvăluit că a devenit mamă pentru prima dată. Artista a născut un băiețel, însă, nu a dezvăluit când a avut loc fericitul eveniment și nici numele bebelușului. 

Azalea le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că este mama unui băiețel pe care îl iubește foarte mult și că era nerăbdătoare să împărtășească vestea cu întreaga lume.

Artista australiană în vârstă de 30 de ani a anunțat pe social media că a devenit mama unui băiețel, iar tatăl este iubitul ei, Playboi Carti.

Am un fiu. Așteptam momentul potrivit pentru a spune ceva dar simt că, cu cât trece mai mult timp, cu atât realizez că voi fi mereu nerăbdătoare să împărtășesc această veste uriașă cu lumea. Vreau ca viața lui să rămână privată dar am vrut să fie clar că el nu este un secret și că îl iubesc mai presus de cuvinte”, a scris Iggy Azalea într-o postare.

Citește și: Monica Bârlădeanu, singură la 41 de ani. De ce nu s-a căsătorit actrița niciodată

Artista nu a postat nicio imagine cu fiul ei și a refuzat să ofere și alte detalii despre micuț.

Iggy Azalea, pe numele său adevărat Amethyst Amelia Kelly, formează un cuplu cu Playboi Carti din anul 2018. Însă, anul trecut, relația lor a avut câteva suișuri și coborâșuri, iar în decembrie 2019 ea își anunța fanii că este singură. Între timp, cei doi și-au reluat relația, iar acum sunt părinții unui băiețel.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Iggy Azalea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter