Ben Affleck, „urecheat” la gala Premiilor Grammy. Ce discuție a avut cu Jennifer Lopez: „Încearcă să pari mai prietenos”/ VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 16:51

Ben Affleck și Jennifer Lopez au participat la gala premiilor Grammy ce s-a desfășurat duminică seară în Los Angeles. Doar că celebrul actor nu a părut să se simtă foarte confortabil și chiar a avut o discuție cu soția sa.

Camerele de filmat i-au surprins pe cei doi în timp ce păreau să aibă o neînțelegere. În momentul în care a văzut că se află în vizorul camerelor, Jennifer Lopez și-a schimbat expresia feței.

Ben Affleck, „urecheat” de Jennifer Lopez la gala premiilor Grammy

Gazda galei, Trevor Noah, filma în apropierea mesei celor doi actori, în timp ce camerele au fost îndreptate spre ei și au surprins un moment tensionat între Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Potrivit unui cititor pe buze angajat de Daily Mail, J-Lo i-a cerut soțului ei să facă un efort și să arate că se simte bine.

„Stop”, îi spune Lopez soțului ei, continuând: „Încearcă să pari mai prietenos”.

„Poate o voi face”, a răspuns Ben Affleck.

Pe parcursul întregii seri, actorul a părut a fi supărat și îngândurat.

Momentul surprins pe camerele de filmat au făcut deliciul internauților, care au dezbătut întreaga situație în mediul online.

„Jennifer Garner este la ea acasă și mănâncă popcorn gândindu-se: „Fată, e problema ta acum”, a spus o persoană pe Tik Tok.

„Ben Affleck arată de parcă și-ar fi dorit să fie acum la Dunkin”, a scris cineva pe Twitter, după ce s-a aflat că actorul are o pasiune pentru gogoși.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez a postat pe rețelele de socializare un clip de la Grammy, în care apare cu Ben Affleck, însoțit de mesajul: „Întotdeauna cele mai frumoase momente cu iubitul meu, soțul meu”.

Citește și: Jennifer Lopez, strălucitoare la premiera filmului Shotgun Wedding. Rochia purtată nu a lăsat loc imaginației

Citește și: Jennifer Lopez a suferit de stres post traumatic înainte de a se mărita cu Ben Affleck: „Nunta era atât de stresantă”

Citește și: Cel mai bine și cel mai prost îmbrăcate vedete la premiile Grammy 2023. Madonna a fost de nerecunoscut, Jennifer Lopez a uimit

Citește și: Jennifer Lopez, imagini nemaivăzute de la nunta cu Ben Affleck

Actorul „nu a fost în apele lui”

Deși actorul ar fi părut a fi plictisit și supărat în timp ce erau decernate premiile Grammy, se pare că Affleck era doar obosit.

O sursă apropiată celebrului cuplu a declarat pentru ET Online că Ben Affleck nu a fost supărat și nici plictisit și că s-a simțit foarte bine în compania lui Jennifer Lopez.

„Jen și Ben s-au distrat la Grammy, dar amândoi au lucrat foarte mult pentru câteva proiecte pe care le au în desfășurare, iar Ben era obosit. A vrut să meargă să o susțină pe Jen, dar nu era în apele lui”, a afirmat sursa.

„Jen s-a distrat de minune și a vrut ca Ben să fie și el încântat că se află acolo, dar l-a înțeles. Jen știe că Ben este un soț grozav și s-au asigurat că vor petrece o seară frumoasă împreună”, a mai spus sursa.

Aceeași sursă a precizat că Lopez „știe cât de mult o susține Ben, pe ea și munca ei, dar înțelege și că lui Ben îi place să stea mai mult acasă și că nu este genul de om care să meargă tot timpul la evenimente”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck la gala premiilor Grammy.

Sursă foto: Profimedia, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter